Olivia Culpo
 Profimedia, Backgrid USA
wow!

Olivia Culpo zna istaknuti najbolje od sebe: Evo što je zaslužno za trbušnjake na kojima zavidimo

Hlače visokog struka i crop top su modna kombinacija koju slavne dame vole nositi u svakodnevnim prilikama, a usput u ovakvom outfitu naglase i svoje izgrađene trbušne mišiće.

Model i bivša misica voli se pohvaliti rezultatima svog rada na tijelu. Olivia Culpo (26) glasi za jednu od najljepših žena svijeta i to s razlogom - na njezinoj vitkoj i isklesanoj liniji pozavide joj mnoge, a Olivia u trendi modnim kombinacijama često pokazuje svoje atribute.

Isklesane trbušnjake tako voli staviti u prvi plan pa je u dva različita stajlinga istaknula upravo njih. Tamnoplave hlače na sitne prugice visokog struka i opuštenog kroja nosila je uz obični bijeli crop top bez rukava, a preko ramena prebacila je odgovarajuću proljetnu jaknu, onu kratkog kroja koju možete pronaći na policama svih trgovina visoke mode.

Cijelu kombinaciju začinile su bijele gležnjače pa je ovaj urbani i casual stil dobio dozu ženstvenog looka. Američka manekenka ljubiteljica je ovakvih modela hlača koje iako nisu uske i ne ističu sve obline, ona nosi tako da istakne svoje najjače strane.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Olivia Culpo looking stunning house hunting with BFF Cara Santana in Los Angeles Sunday afternoon.

Pictured: Olivia Culpo



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 424983763, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Olivia Culpo

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Olivia Culpo looking stunning house hunting with BFF Cara Santana in Los Angeles Sunday afternoon.

Pictured: Olivia Culpo



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 424983832, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Olivia Culpo

Model koji je ove sezone osobito popularan su cargo hlače, a jedne u crnoj boji Olivia je nosila također uz crop top, ovoga puta ne za svakodnevnu priliku već u večernjoj varijanti. Uski top naglasio je trbušnjake, a i ovoga puta uz široke hlače nosila je gležnjače u crnoj boji koje potpisuje Alexander Wang te je uz svoju provjerenu modnu kombinaciju privukla sve poglede okupljenih.

West Hollywood, CA, CA  - Olivia Culpo stuns in a black crop top and black cargo pants as she was seen at 'Craigs' Restaurant in West Hollywood, VCA.

Pictured: Olivia Culpo

BACKGRID USA 5 APRIL 2019, Image: 424638975, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Olivia Culpo

Uz dobre gene, za njezinu figuru zadužena je tjelovježba, a misica je nekoliko puta izjavila da obožava vježbati i da trenira tri do pet puta na tjedan. "Volim pilates i volim trčati, volim i grupne treninge, uživam u svemu", rekla je u jednom intervjuu za američke medije.

Kada je prehrana u pitanju, pokušava smanjiti ili u potpunosti izbaciti ugljikohidrate, što je okosnica jedne od trenutno popularnih dijeta, keto dijete na koju su se podvrgnule i Hally Berry i Jenna Jameson. Proteini i zdrave masti dio su njezine prehrane, kao i zdrave grickalice poput pistacije, badema i oraha ili sjemenki sezama.

Ono o čemu Olivia vodi računa je dovoljan unos voća i povrća, a otkrila je da jutro voli započeti ananasom koji pomaže kod problema napuhanosti pa upravo s njim najčešće započinje dan.

Linker
18. travanj 2024 17:58