Instagram
PREPLANULA I MIŠIĆAVA

Ostavlja bez teksta: Sandra Perković pokazala isklesano tijelo u bikiniju

Komplimenti su se zaredali ispod fotografije koju je naša najbolja sportašica objavila sa zasluženog odmora u Istri.

Nakon odličnog početka nove sezone Dijamantne lige, bacačica diska Sandra Perković uzela je kratak predah: prošlog je vikenda uživala na vjenčanju prijateljice, rukometašice Andreje Penezić, kroz tjedan je bila zaokupljena poziranjem jer će biti zvijezda nove kampanje dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a sve je završila opuštanjem s prijateljima u Medulinu.

Preplanula i mišićava Sandra za svoj je izgled dobila samo najljepše komentare, a priznala je kako su za sve zaslužni trening i prehrana. Ona je lani, nakon promjene prehrambenih navika, smršavjela deset kilograma te otkrila svoju ženstvenu stranu koju najčešće pokazuje u haljinama svoje prijateljice Aleksandre Dojčinović.

Iako se već godinu dana hvali svojim novim izgledom, fotografija u kojoj pozira u crnom bikiniju mnoge je ostavila bez teksta pa su je upitali kako je uspjela. Ali njezin tempo teško da bi izdržali: prije samog odlaska na natjecanje trenira dva puta dnevno, šest dana u tjednu te posebno pazi na prehranu.

- Nisam tijelo preoblikovala zbog ljepote, nego kako bih bila u top formi za Olimpijadu u Tokiju 2020. Tajna moje vitkije linije je u novom režimu prehrane: jedem češće, ali manje obroke. Dobro je što se ničega ne moram odricati, čak ni meni omiljene štrudle s višnjama - otkrila je nedavno 27-godišnjakinja koju kroz ljeto čekaju brojni sportski izazovi.

Linker
24. travanj 2024 16:07