Eisenberg Paris Cryoform tretman za učvršćivanje
 Promo
učvršćivanje i zatezanje

Priprema tijela za ljeto: Metoda drevne kiroterapije u obliku intenzivnog gela

Ljeto je svakim danom sve bliže, a naša koža smanjenog tonusa i nedefiniranih kontura. Kako bi povratile elastičnost i čvrstoću, u potrazi smo za odgovarajućim proizvodom za oblikovanje tijela.

Za povratak u formu pariški laboratorij Eisenberg pripremio je dva tretmana. Cryoform - intenzivni gel čije se djelovanje temelji na principu krioterapije i kremu za učvršćivanje Body Lifting Treatment čija je misija učvršćivanje, zatezanje i toniranje kože.

Krioterapija podrazumijeva terapijsko korištenje leda ili niskih temperatura u medicinske svrhe te je poznato još od 17. stoljeća. Bolja prokrvljenost, duboka vazodilatacija i smanjenje osjeta boli, pogotovo kod svježih ozljeda su rezultati koji se postižu ovom starom metodom.

Promo
Eisenberg Paris Cryoform tretman za učvršćivanje
Promo
Eisenberg Paris Cryoform tretman za učvršćivanje
Promo
Eisenberg Paris Cryoform tretman za učvršćivanje

Ovim principom djeluje i gel čija sinergija odabranih fito-ekstrakata i kofeina pospješuje mršavljenje i učvršćivanje, dok kamfor, eukaliptus i mentol toniraju kožu i stimuliraju cirkulaciju. Korištenje se preporučuje ujutro ili navečer, masažom velikim ujednačenim pokretima, koncentrirajući se na dijelove tijela koje je potrebno tretirati.

Krema za učvršćivanje povećava staničnu vitalnost zahvaljujući antioksidativnoj snazi vitamina E i C. Obogaćena oligopeptidom zelenih mikroalgi jača elastičnost kože, smanjuje strije te učvršćuje kožu. Koristi se nakon kupke ili tuširanja uz masažu problematičnih područja.

Linker
25. travanj 2024 11:48