Istock
Rupice i narančina kora baj, baj

Sjedenje za računalom pogoršalo mi je celulit: Srećom, spas sam pronašla u tri nova proizvoda

Iako rad od doma ima i pozitivne strane, nekako mi se čini da cijeli dan samo sjedim te nisam aktivna kao prije izolacije. Kada sam se prije nekoliko tjedana pogledala u ogledalo, trebala sam se uštipnuti da bih bila sigurna da ne sanjam. Naime, 'rupice', odnosno 'narančina kora' pojavila se i tamo gdje je nikada nisam imala. Uhvatila me panika pa sam brže-bolje istražila kako bih se te napasti što prije riješila. Vježbanje uz kombinaciju tri nova proizvoda na tržištu pokazalo je rezultate koje ni u snu nisam očekivala.

Iako rad od doma ima i pozitivne strane, nekako mi se čini da cijeli dan samo sjedim te nisam aktivna kao prije izolacije. Kada sam se prije nekoliko tjedana pogledala u ogledalo, trebala sam se uštipnuti da bih bila sigurna da ne sanjam. Naime, 'rupice', odnosno 'narančina kora' pojavila se i tamo gdje je nikada nisam imala. Uhvatila me panika pa sam brže-bolje istražila kako bih se te napasti što prije riješila. Vježbanje uz kombinaciju tri nova proizvoda na tržištu pokazalo je rezultate koje ni u snu nisam očekivala.

Koliko god volim pisati, ovakav tip posla većinom je sjedilački što, znate i sami, nepovoljno utječe najviše na izgled stražnjice i nogu. Otkad je krenuo ovaj kaos s koronom i izolacijom, svi smo bili prisiljeni zatvoriti se u četiri zida i ne mrdati, a začarani krug ne kretanja uvukao je i mene u svoje ralje.

Iako se trudim probleme s kralježnicom držati pod kontrolom upornim vježbanjem, primijetila sam da mi je sjedenje u izolaciji napravilo veću štetu nego sjedenje na uobičajenom radnom mjestu.

Pod "štetu" mislim na pojačano vidljiv celulit kojeg svakim danom ima sve više.

Svi znamo da niti jedna žena nije imuna na njega, samo se kod nekih vidi više, kod nekih manje. Iako je na mojim bedrima i stražnjici bio vidljiv i prije, sada me narančina kora "bode u oči", a i koža mi je nekako omlohavila (tu moram spomenuti i više od 30 godina na leđima).

Odmah sam morala nešto poduzeti

Uglavnom, shvatila sam da moram pod hitno nešto poduzeti dok još imam vremena. Na pamet su mi pale kreme za učvršćivanje kože, što me iznenadilo jer prije nisam vjerovala u takve proizvode, ali rekla sam sama sebi: "Pa daj im šansu".

Afrodita
Firming Boost krema za učvršćivanje, Active Boost gel s učinkom hlađenja, Anti-cellulite Boost detoksikacijski aktivator.

U moru svakakvih krema i gelova, naišla sam na tri nova Afrodita proizvoda iz Active Skin linije koji su me odmah privukli simpatičnom, šarenom ambalažom. A kako sam već godinama fan Afroditinih proizvoda, s njihovog webshopa naručila sam sva tri i dala si zadatak temeljito ih testirati.

Riječ je o "boosterima" koji se kombiniraju i tako zajedničkim snagama djeluju na celulit i učvršćuju kožu - Firming Boost krema za učvršćivanje, Anti-cellulite Boost detoksikacijski aktivator i Active Boost gel s učinkom hlađenja.

Kome su namijenjeni Afrodita boosteri?

Sva tri dolaze u tubicama od 180 ml s poklopcem, što je vrlo praktično jer nema straha od prolijevanja, a i puno je higijenskije za korištenje (nema umakanja prstiju u sadržaj).

Afrodita
Afrodita Active Skin - Firming Boost 180 ml, 79,99 kuna

Firming Boost krema za učvršćivanje - sadrži biljku centelu i vitamin E te je namijenjena svima koji žele učvrstiti problematične dijelove tijela i poboljšati elastičnost kože (poput trudnica ili onih koji su naglo smršavjeli). Povećava učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, stimulira stanični metabolizam te tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože.

Afrodita Active Skin - Anti-cellulite Boost 180 ml, 79,99 kuna

Anti-cellulite Boost detoksikacijski aktivator - ima učinak grijanja, potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože. Također, ubrzava drenažu na celulitom zahvaćenim područjima i smanjuje izgled narančine kore, zahvaljujući biljci cekropiji i esencijalnom ulju grejpa

Afrodita Active Skin - Active Boost gel 180 ml, 79,99 kuna

Active Boost gel s učinkom hlađenja - lipolitičkim učinkom ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Nanošenjem prije vježbanja na kritične dijelove tijela pojačava proces topljenja masnih stanica, a nakon vježbanja revitalizira umorne noge i stopala. Sadrži bodljikavu veprinu, crni papar i ekstrakt indijskog lotosa.

Kako se koriste Afrodita boosteri?

Kako sam ranije napomenula, Afrodita sugerira da njihovo kombiniranje za najbolji učinak i to na sljedeći način:

Anti-cellulite Boost aktivator + Firming Boost krema

Tjedan dana ujutro i navečer nanosimo Anti-cellulite Boost aktivator, a nakon jednog tjedna kombiniramo ga s Firming boost kremom.

Active Boost gel + Firming Boost krema

Tjedan dana ujutro i navečer nanosimo Active Boost gel, a nakon jednog tjedna kombiniramo ga s Firming Boost kremom.

Noge mi više nisu toliko trome

S obzirom na to da mi sjedenje predstavlja najveći problem, prva kombinacija činila mi se najboljom jer sam prvenstveno željela povećati prokrvljenost kože, poboljšati tonus i elastičnost na kritičnim dijelovima.

iStock
Svakodnevno sjedenje za računalom pogoršalo mi je izgled narančine kore pa su Afroditini noviteti došli kao naručeni.

Prema uputama, tjedan dana sam ujutro i navečer bedra i stražnjicu mazala Anti-cellulite Boost aktivatorom, a prije i poslije vježbanja nanosila sam Active Boost gel.

Kod detoksikacijskog aktivatora svidio mi se efekt zagrijavanja, pogotovo navečer kad se uvučem u krevet jer me dodatno grijao i tako me uljuljkao u san. Zbog sjedenja za računalom (trudim se svaki sat vremena ustati i prošetati po kući, ali nekada zaboravim) često me znaju boljeti noge i stražnjica, a primijetila sam i poznate "rupice" po stražnjici koje nikada nisam imala. Sve do sad.

Privatni album
Uvedite Afrodita super trio u kombinaciji s vježbanjem i rezultati neće izostati.

Ipak, nakon nanošenja aktivatora, primijetila sam da su mi noge nekako lakše i više nisam toliko troma nakon cijelog dana posla, već mogu s lakoćom obavljati kućanske poslove (dokaz je konačno uređeni vrt).

Razlika u izgledu kože je bila očita

Kada sam u priču ubacila Firming Boost kremu za učvršćivanje, nisam mogla vjerovati koliko mi je koža bolje izgledala. Znate onaj sivkasti ton i mat izgled na kojeg okrećete očima? E toga više nema, a i rupice su se manje nazirale. Kako bih se dodatno uvjerila da ova kombinacija djeluje, nekoliko dana mazala sam samo jedno bedro, dok je drugo bilo na pauzi.

Razlika je bila očita - dio kože tretirano aktivatorom i kremom za učvršćivanje izgledalo je glađe, elastičnije i čvršće. Čak me je i dečko u nevjerici upitao što sam radila, na što sam se nasmijala, ali mu nisam željela otkriti. Neka uživa u pogledu!

istock
Kombinacija sva tri Afrodita boostera pokazala se iznimno učinkovitim i to u vrlo kratkom periodu.

Što se tiče Active Boost gela, pomogao mi je ublažiti napetost mišića nakon vježbanja pa nisam imala potrebe piti magnezij.

Vjerujem da bi s njim imala još bolje rezultate da češće vježbam, ali na to se tek trebam natjerati. Teško je, da, ali obećavam da ću barem pokušati.

Super trio kojem ću ostati vjerna

Moram priznati da nisam imala velika očekivanja od ovih proizvoda, ali su me ugodno iznenadili jer su u vrlo kratkom periodu dokazali svoju učinkovitost. Ono zbog čega mi se još više sviđaju i zbog čega ću im i dalje biti vjerna jest činjenica da su potpuno veganski i cjenovno prihvatljivi - cijena svakog od njih je 79,99 kuna pa mi neće opustošiti novčanik. Zaista divni super trio!

Linker
26. travanj 2024 00:58