Getty Images
nije sve u genima

Tajna ljepote Jennifer Aniston: Otkrivena vrtoglava cifra pomoću koje glumica održava senzacionalan izgled

Još od 90-ih godina i popularne "Rachel frizure" miljenica Hollywooda nameće beauty trendove, a danas kada je ušla u šesto desetljeće života izgleda bolje no ikad. No, za dobar izgled, čini se, nisu zaslužni samo dobri geni već i skupocjeni tretmani, terapije i režimi kojima održava mladoliki izgled.

Dugo godina Jennifer Aniston u medijima je nosila nadimak "Poor Jen", odnosno "Jadna Jen", zbog svoje propale ljubavi s Bradom Pittom i navodnog rivalstva s Angelinom Jolie koja joj je "ukrala" supruga, a nakon toga propao joj je i trogodišnji brak s glumcem Justinom Therouxom.

Jennifer se u intervjuu za InStyle 2018. godine osvrnula na sve navode i prozvala ih neutemeljenima i seksističkima. Glumica je nedavno navršila 50. godina i izgleda bolje no ikad pa se slobodno može kazati da je sve samo ne "jadna". Dobrim izgledom dodatno potvrđuje da joj ništa ne nedostaje, no glumica poznata iz serije "Prijatelji" na unutarnju i vanjsku ljepotu troši pozamašan iznos novca.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 06:  Jennifer Aniston arrives at the premiere of Netflix's
Getty Images

Tvrdi barem tako autor knjige “Friends With Benefits”, Ian Halperin koji je procijenio da na razne tretmane glumica troši oko nevjerojatnih 243,000 dolara godišnje, što je više od milijun i pol kuna! Terapije, satovi joge, lasersko tretiranje kože lica i tijela, tjelovježba i slični tretmani ne dolaze po maloj cijeni, no uz njih Jen održava zdravlje, ono psihičko i fizičko.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 08:  Actress Jennifer Aniston attends day one of Variety Studio: Actors On Actors presented by Samsung Galaxy on November 8, 2014 in Los Angeles, California.  (Photo by Imeh Akpanudosen/Getty Images for Variety)

"Ona zapravo ne traga za srećom, već to radi zbog svoje dobrobiti. I čini se da je u tome uspjela - osobito u posljednjih nekoliko godina, postala je prava holivudska ikona", saznao je Halperin od izvora. Naravno, Aniston si to može priuštiti, s obzirom na to da se njezino bogatstvo procjenjuje na gotovo 250 milijuna zarađenih dolara, od serije "Prijatelji", filmova u kojima je glumila i ostalih partnerstva.

Promotional portrait of American actor Jennifer Aniston for the television series, 'Friends,' c. 1995.  (photo by NBC Television/Getty Images)
Getty Images

Glumica tako za ulja za lice i tijelo mjesečno troši oko 1500 dolara mjesečno, za pramenove izdvaja oko 1000 dolara mjesečno, a neke od top fitness instruktora plaća do 4000 dolara na mjesec. Uz to, ostala je fokusirana na karijeru pa i danas redovito odlazi na satove glume četiri dana u tjednu, kako bi izvukla maksimum iz sebe. Pozamašne svote troši i na odjeću te na putovanja za koja smatra da su ključ održavanja mladosti i znatiželje.

Jennifer to smatra kao korisnim ulaganjem u sebe koje će se isplatiti, smatra autor knjige te nadodaje da još uvijek nismo sve vidjeli od slavne glumice.

Linker
20. travanj 2024 08:04