Getty Images for Christian Dior
BOLUJE OD VITILIGA

Winnie Harlow pokazala tijelo i poručila: 'Slavite svoju jedinstvenost svaki dan'

Rijetka bolest dijagnosticirana joj je kada je imala samo četiri godine, ali Winnie Harlow ne samo da je ostvarila svoje snove već je naučila voljeti svoju jedinstvenost.

Da je samouvjerena u svojoj koži, 23-godišnja manekenka pokazala je fotografijom na Instagramu. Winnie Harlow pozirala je samo u tangama nude boje i svima pokazala kako u potpunosti izgleda rijetka kožna bolest koju ima.

- Prava razlika nije moja koža već činjenica da ja svoju ljepotu ne pronalazim u mišljenjima drugih. Lijepa sam i to znam. Slavite svoje jedinstveno tijelo danas i svaki dan – napisala je manekenka pokraj objavljene fotografije.

Vitiligo je stanje koje uzrokuje djelomičnu depigmentaciju na dijelovima kože – oštro ograničene bijele mrlje još su istaknutije s obzirom na to da je Winnie Harlow crnkinja. Iako su je zbog izgleda često zadirkivali, kanadska manekenka uspjela je izgraditi uspješnu manekensku karijeru, ali i veliko samopouzdanje.

Proslavila se nakon što je sudjelovala u showu „America's Next Top Model“, a sada je zaštitno lice brojnih poznatih brendova kao što su Diesel i Swarovski te surađuje s luksuznim modnim kućama poput Diora.

Linker
16. travanj 2024 14:07