Getty Images
OBOŽAVAJU JE I SLAVNE DAME

Za čvrstu guzu: Koja je tajna kreme koja se svaki put rasproda, a i sada ima listu čekanja od 1000 ljudi

Kultni proizvod brenda Sol de Janeiro dobio je svoje limitirano izdanje pa sada krema za guzu, nazvana Bum Bum krema, dolazi u dvostruko većem pakiranju, a da stvarno učvršćuje dokazuje činjenica da je svaki put rasprodana.

Kultni proizvod brenda Sol de Janeiro dobio je svoje limitirano izdanje pa sada krema za guzu, nazvana Bum Bum krema, dolazi u dvostruko većem pakiranju, a da stvarno učvršćuje dokazuje činjenica da je svaki put rasprodana.

Krema zahvaljujući kojoj će koža biti čvršća i glađa jedan je od najpoželjnijih proizvoda za guzu, koji obožavaju i slavne dame. Među njima je i model Hailey Baldwin koja tvrdi da je zahvaljujući kremi Bum Bum njezina stražnjica idealna - sakriva sve nepravilnosti, a celulit je jedna od njih. Radi se o proizvodu brazilskog brenda Sol de Janeiro koji je zbog svoje popularnosti stekao kultni status, a obožavateljice proizvoda oduševile su se većim pakiranjem koje je predstavljeno kao dio limitiranog, blagdanskog izdanja. Iako za kremu, koja neodoljivo podsjeća na ljeto zbog mirisa kokosa, treba izdvojiti više od 500 kuna, dvostruko je veća od originalnog izdanja za koje treba izdvojiti oko 300 kuna pa je ljubiteljicama njezinih efekata itekako isplativa.

CANNES, FRANCE - MAY 12:  Hailey Baldwin attends a Dior dinner during the 71st annual Cannes Film Festival at JW Marriott on May 12, 2018 in Cannes, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

Upravo zato ne čudi što je i ta verzija rasprodana samo dva sata nakon predstavljanja na njihovom webshopu, s listom čekanja od tisuću ljudi. Tajna popularnosti kreme Bum Bum nije samo u njezinom mirisu, već i zbog navodnog zaglađivanja i toniziranja kože zahvaljujući ekstraktu guarane, koja je prirodan izvor kofeina, te cupuacu maslaca koji je odličan za hidrataciju kože.

Korisnice hvale kremu jer nije masna i brzo se upija, a brzo su primijetile i njezin efekt poput bolje elastičnosti kože i nestanak isušenosti. Kreme za učvršćivanje kože tijela, kako navode dermatolozi, najbolje su kod smanjivanja gubitka elastičnosti kod kože, a kofein koji se nalazi u njoj može smanjiti vidljivost celulita. Naravno, sve je to privremeno i ništa naneseno na kožu ne može imati efekt poput kvalitetne tjelovježbe i zdrave prehrane.

Linker
27. travanj 2024 05:31