Getty Images
žali i zbog grudi

Victoria Beckham iznenadila izjavom: 'Nisam bila čak ni u iskušenju raditi neki zahvat na licu'

Victoria Beckham ima stila, a slovi i za ljepoticu, iako ne baš sasvim prirodnu. I dok se zna da je operirala grudi, zbog njezinog se mladolikog izgleda nagađa da je 46-godišnjakinja iskusila i čari botoksa i filera na licu. Stoga zato ne vjeruju svi u njezinu najnoviju izjavu.

Bivša spajsica i danas uspješna britanska modna dizajnerica, Victoria Beckham, u razgovoru za This Morning izjavila je da nikad nije bila u iskušenju kad su estetski zahvati u pitanju... i naravno, izazvala polemike, ne samo zbog toga što je godinama poricala, pa naposljetku priznala da je ugradila silikone u grudi, već i zbog mladolikog izgleda lica.

No, ona je sva nagađanja odbacila i rekla: "Nisam bila čak ni u iskušenju. Na nikakve kirurške zahvate na licu nisam išla, ali opet, nikad ne reci nikad".

U TV emisjij prisjetili su se i njezinog odgovora za Vogue 2017, kad je na pitanje što bi poručila mlađoj sebi, odgovorila: "Vjerojatno bih joj rekla neka ne zabrlja sa svojim grudima. Jer, sve sam te godine nijekala operaciju, što je bilo glupo. Znak nesigurnosti. Zato bih joj rekla i neka slavi ono što ima", a Victoria je rekla da to isto misli i danas.

New York, NY  - Victoria Beckham makes the sidewalk her catwalk as she heads out to do some shopping. The fashion designer is wearing a pleated skirt paired with a chunky knit turtleneck and camel boots.

Pictured: Victoria Beckham



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 362463194, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Bila je 1999. godina kad je povećala grudi - za dva broja. Koštalo ju je to 10 tisuća funti (oko 84.000 kuna), dekolte joj se popunio "preko noći", a ona je i dalje tvrdila: "Nisam išla pod nož". Bilo je potrebno još doista niz godina da se odvaži svijetu samosvjesno priznati da je ugradila silikone. Kad je nakon rođenja najmlađeg djeteta, kćeri Harper, 2009. godine odlučila ukloniti ih i staviti manje, o tome je bez zadrške progovorila.

Linker
23. travanj 2024 08:38