Press
Hit boja sezone

Zaboravite ružičastu: Oči, nokti, odjeća... Sve je obojeno nijansom millennial purple

O milenijskom potezu ljubičastom svjedoče i kolekcije odjeće za nadolazeću sezonu proljeće i ljeto, ali i ponuda u parfumerijama.

Zaboravite milenijski ružičastu, jer novi hit je milenijski - ljubičasta.

U spektar takozvane “millennial purple” ulaze “hladni” tonovi koji variraju od lila do lavande, a laskaju im crna i bijela, kao i jarkoljubičasta i plava.

Hit bojom jednako je zaluđen i kozmetički i modni svijet: ljubičasta je zvijezda pret-a-porter i haute couture kolekcija za proljeće i ljeto kuće Givenchy, a manekenke na revijama “nosile” su je i na kapcima.

9 October 2018.

Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge leave the Global Ministerial Mental Health Summit at London's County Hall., Image: 390401425, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
U ovoj smo boji već viđali i vojvotkinja Catherine.

Brendovi šminke, srećom, na vrijeme su se pripremili za ljubičasti val pa su u ponudi palete s različitim nijansama sjenila u popularnoj boji.

Odvažne će oči naglasiti jednim tonom, a ljubiteljice glamura tehnikom smokey eyes osjenčat će ih tako da sveukupni dojam bude prikladan za dan, ali i večernju prigodu.

Osim vojvotkinje Catherine, ovu boju vole i druge slavne dame: Hailee Steinfeld, Amal Clooney, Heidi Klum i Elle Fanning.

Intenzivni make-up, inspiriran 90-ima, hit je već nekoliko sezona, a u paleti najpoželjnijih boja sada je upravo ta nijansa - koja licu daje instantni efekt osvježenja. I ne možete pogriješiti kombinirate li je uz prozirno sjajilo ili takozvani nude ruž. Vjerujte, vrijedi isprobati.

Nemojte zaboraviti ni na nokte, ova nijansa kao stvorena je za proljetne dane koji su pred nama.

Linker
25. travanj 2024 07:32