Getty Images/iStockphoto
OTKRIVAMO SVE

Znate li kako ispravno koristiti tonik, serum i najnoviji beauty hit - masku za usne?

Snaga preparativne kozmetike leži u ispravnom korištenju, a posebice kada je riječ o njegovanju osjetljivih dijelova lica.

Jedan od osnovnih koraka u našoj beauty rutini čini i nanošenje tonika. Ako pogledamo uporabu i namjenu tonika za lice vidjet ćemo da je njegova namjena iznimno šarolika. Pojedini tonici na tržištu imaju isključivo namjenu da čiste lice, drugi pak da nadomjeste vlagu koži lica, treći da fiksiraju make up i tako redom. Poznati su od davnina bili po tome da vlaže, čiste ili osvježavaju, a mogu se formulirati na različite načine uz dodatak vrlo inovativnih i zanimljivih aktivnih tvari.

Tonik zlato i ruža iz linije proizvoda Dr.Stribor idealan je za hidratizaciju kože lica i vrata.

Fantastičan ovlaživač koji se može koristiti u svim prilikama, bez obzira želite osvježiti lice ili pripremiti kožu lica za nanošenje kozmetičkih proizvoda poput seruma, boostera ili kreme za dnevnu ili noćnu njegu.

Ovaj tonik namijenjen je suhoj i dehidriranoj koži kojoj je potrebna pojačana hidratacija.

U sebi sadrži kvalitetne sastojke poput esencijalne vode ruže, zatim koloidno zlato te ovlaživače nove generacije, a izvrstan je u ljetnim mjesecima kada se može aplicirati rashlađen tijekom dana.

Nakon tonika slijedi nanošenje seruma za lice. Serumi su svojevrsna čarolija za kožu jer mogu sadržavati sve što joj je potrebno, a mogu se aplicirati samostalno, u kombinaciji s kremom ili uljnim boosterom. Većina seruma u sebi sadrži hijaluron, baš kao i Dr.Stribor AG-AU/CP serum.

Iako njegovo ime zvuči malo komplicirano i nekako kemijski, on je jednostavan saveznik za vašu kožu koji se sastoji od tri različite moćne hijaluronske kiseline, različitih molekulskih masa, esencijalne vode ruže i koloidnog zlata te prirodnog konzervansa na bazi srebra. Serum je namijenjen za intenzivnu njegu lica i vrata, a može se upotrebljavati samostalno ili u kombinaciji s ostalim proizvodima iz linije Dr.Stribor poput kreme ruža/argan, uljnog boostera ili vit-a gold kreme.

Namijenjen je svim tipovima kože te se nanosi na očišćeno lice. Nekoliko kapljica dovoljno je umasirati laganim pokretima, a odličan je i u ulozi podloge za make-up.

Za sam kraj, baš kao šećer - ostaje maska. Ali ne ona koju vjerojatno očekujete, za lice, već za - usne!

Trenutno jedan od inovativnijih proizvoda na tržištu, maska za usne namijenjena je za regeneraciju usana tijekom noći. Zašto? Prije svega jer se obnova i regeneracija kože događa puno brže tijekom noćnih sati. Sam proizvod u sebi sadrži pravo bogatstvo aktivnih tvari, od ekstrakta nara, hijalurona, vitamina C do hranjivih visokokvalitetnih biljnih ulja. Biljno ulje američke brusnice koje se dobiva CO2 ekstrakcijom iznimno bogato gama-tokotrienolima, esencijalnim masnim kiselinama linolenska i alfa-linolenska. Ovo ulje daje snažan anti-age efekt općenito kada je njega kože u pitanju. Dakako, u sastavu se nalaze i druga kvalitetna biljna ulja, korigensi okusa, aroma te eterična ulja slatke naranče i limuna. Maska za usne se nanosi prije spavanja u debljem sloju.

Izvrsna je priprema za jutarnju rutinu prije nanošenja ruža ili sjajila za usne. Regeneracija preko noći bit će vidljiva istog trena ujutro, a vaše usne jednostavno - neodoljive!

Linker
25. travanj 2024 16:35