Duško Ćurlić i Ivan Šarić, voditelji večeri u najmirisnijem kutku u Laubi - Stoljeće ljepote by Neva 1918
 Matej Dokić
Kozmetika Neva 1918

- VIDEO IZ ZONE NEVA 1918 - Ivan Šarić u lovu na naslovnicu Glorije: 'Izgleda da ću morati nekoga oženiti'

Slavko Sobin, Duško Ćurlić i Ivan Šarić bili su velike zvijezde Glorijinog partyja u zagrebačkoj Laubi - na svoj su se osebujan način s voditeljskom palicom u ruci na zabavi brinuli za dobru atmosferu, a na brzinski intervju, u zoni "stoljeće ljepote" by Neva 1918, priveo ih je Daniel Delale.

U elegantnim, svečanim odijelima i bijelim košuljama na 25. rođendan Glorije u Laubu su došli omiljeni voditelj Duško Ćurlić, komičar Ivan Šarić i glumac Slavko Sobin koji su imali posebne uloge. Sva trojica s istančanim smislom za humor, zabavljali su uzvanike na slavlju, a voditelj Daniel Delale, koji je nedavno otvorio i drugu sezonu svoje web emisije Dan De, pred kamere ih je priveo dok su u njihovom VIP loungeu koji je slavio stoljeće ljepote pa samim time bio i najmirisniji kutak večeri jer su voditelji bili okruženi primamljivim proizvodima brenda Neva 1918, u vlasništvu Magdis grupe.

Proslava 25 godina Gloria 
Magdis
Dusko Curlic i Ivan Saric 
Lauba, Zagreb
Fotograf Matej Dokic 270919
Matej Dokić
Duško Ćurlić i Ivan Šarić, voditelji večeri u najmirisnijem kutku u Laubi - Stoljeće ljepote by Neva 1918

Danielu su povjerili kako gledaju na najdugovječniji, najčitaniji i najutjecajniji magazin u Hrvata te koliko su i sami redaka ispisali tijekom niza zvjezdanih godina.

Linker
24. travanj 2024 21:16