Mario Kučera
U NOVOM BROJU GLORIJE

Ana Gruica: Dvije diplome i dva muškarca

Manekenka, glumica i odnedavno kineziologinja priznaje da uz sina Marata te sve glumačke projekte na kojima radi, životnog partnera Hrvoja Šalkovića viđa uglavnom navečer - pred televizorom.

Splićanka Ana Gruica do 33. godine života ostvarila se na nekoliko područja. Cura iz četvrti Trstenik postala je prva pratilja Miss Hrvatske te poslije vrlo tražena manekenka, završila je studij glume na Umjetničkoj akademiji u Splitu i dokazala se u mnogim kazališnim predstavama, filmovima i TV serijama. U međuvremenu se udala, razvela, preselila u Zagreb i ukrotila vječnog neženju, svjetskog putnika i bonvivana Hrvoja Šalkovića. Sa zagrebačkim piscem ima 15-mjesečnog sinčića Marata Ivana, a uz majčinstvo i brigu o prostranom stanu u centru Zagreba uspjela je nedavno steći još jednu diplomu - trogodišnjeg studija fitnessa i rekreacije na Kineziološkom fakultetu u Splitu.

Cijelu priču pročitajte u novom broju časopisa Gloria koji će na kioscima biti dostupan od 10. studenog. Uz novi broj Glorije moći ćete obaviti i povoljniji jesenski shopping zahvaljujući kuponima s popustom do čak 40% na poznate brendove. Detaljnije informacije o tome možete pronaći ovdje.

Linker
17. travanj 2024 09:37