Obitelji Plenković se početkom 2017. godine pridružila djevojčica Mila, a premijer nije mogao skrivati sreću zbog prinove
 Davor Matota
U NOVOM BROJU GLORIJE

Ana i Andrej Plenković - drugi put roditelji!

Najplodniju godinu novog hrvatskog premijera zaokružit će najveća sreća - njegova supruga, s kojom ima dvogodišnjeg sinčića Marija, ponovno je trudna, a beba u njihov dom stiže u zimu.

Nakon što je munjevito bljesnuo na političkom nebu - pobijedivši najprije na unutarstranačkim izborima, a potom postavši i hrvatski premijer - 46-godišnji političar postat će i drugi put tata. Njegova supruga Ana Maslać Plenković (37), šefica Službe za pravne i ljudske poslove u Hrvatskom saboru, u visokoj je trudnoći i prinova stiže ove zime.

Davor Matota

Dubrovkinju Anu Maslać i Andreja Plenkovića upoznali su zajednički poznanici u Hrvatskom saboru. Vjenčali su se sredinom listopada 2014. u njezinom rodnom Dubrovniku, a nakon dva mjeseca, 19. prosinca, na 35. rođendan Ane Maslać, postali su i roditelji. Svom prvom sinu dali su ime Mario, po ocu Andreja Plenkovića, profesoru komunikologije na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, koji s drugom suprugom živi u Mariboru.

Cijelu priču o prinovi u obitelji hrvatskog premijera pročiatjte u novom broju Glorije, a u njoj su i kuponi za kupovinu u Arena centru s popustom do 40%!

Linker
09. travanj 2024 07:06