Saša Burić
zimske avanture poznatih

Gdje zimuju domaće i strane zvijezde?

Posljednjih desetak dana društvene su mreže preplavljene snježnim fotografijama poznatih, a dok neki samo pokazuju svoje omiljene zimske modne kombinacije, drugi se bave sportom. Jedan od takvih je i splitski pjevač Joško Čagalj Jole koji je ove godine, prvi put u svojoj skijaškoj karijeri, omiljeni Kronplatz zamijenio Kupresom.

Iako je navikao na talijansko skijalište, inače posebno popularno među Dalmatincima pa se tako na stazi ponekad nađe i po pedesetak prijatelja obitelji Čagalj, niti bosanski Kupres nije ga razočarao. Njime su posebno oduševljene bile Joletove kćeri Iva (10), Ema (8) i 4-godišnja Tia kojima je morao obećati - reprizu. Razlog zbog kojeg je obitelj Čagalj ove godine promijenila destinaciju i Dolomite zamijenila prirodnim ljepotama bosansko-hercegovačkog kraja leži u pjevačevom novom i pomalo neočlekivanom poslovnom angažmanu. A o čemu se točno radi, doznajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od 12. siječnja.

Saša Burić
Jole sa suprugom Anom i kćerima Ivom, Anom i Tijom

Velika obožavateljica zimskih sportova je i manekenka Heidi Klum koja je blagdane provela na snijegu s cijelom obitelji - bivšim suprugom, britanskim glazbenikom Sealom te njihovo troje zajedničke djece Henryjem (11), Johanom (10) i 7-godišnjom Lou te manekenkinom kćeri Helene (12), koju je Seal posvojio. Nakon skijanja obitelj se, očekivano, zaputila u toplije krajeve - baš poput brojnih drugih zvijezda.

Beautiful day

A photo posted by Heidi Klum (@heidiklum) on

U zimskim radostima s obitelji uživale su i pop dive Madonna i Mariah Carey, koju nedavni gaf na dočeku Nove godine na njujorškom Times Squareu nije omeo u druženju s 5-godišnjim blizancima Moroccanom i Monroeom koje je dobila u braku s američkim reperom Nickom Cannonom.

Starting 2017 with The 4 things that I love the most!

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Kao i Mariah Carey, sanjkala se i Oprah, Paris Hilton je skijala u Aspenu, Lewis Hamilton je proslavio 32-rođendan na snijegu, a modna urednica Nina Garcia radila je anđele u snijegu...

Happy sledding from our hill to yours❄

A photo posted by Oprah (@oprah) on

Beautiful day up in the mountains. ☀

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on

A photo posted by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Happy New Year 2017 !!! #wewerewaiting4u ❤ for a great year to all

A video posted by Nina Garcia (@ninagarcia) on

Linker
24. travanj 2024 07:02