PROMO POGODNOST

Gloria stiže u vaš dom! Pretplatite se i ostvarite ekskluzivni popust od čak 25 posto!

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, lagano popuštaju sigurnosne mjere zaštite, a Gloria daruje svoje vjerne čitateljice i čitatelje! Kako biste iz udobnosti svog doma, terase ili kafića čitali naše ekskluzivne priče i doznali baš sve što se zanimljivo događa na domaćoj i stranoj sceni, imamo genijalnu ponudu - vaš omiljeni ženski magazin po najpovoljnijoj cijeni, koji sigurno stiže svakog tjedna na vašu kućnu adresu!

 

Počastite se tromjesečnom pretplatom na omiljeni ženski magazin, jer vam poklanjamo ekskluzivnih 25% popusta i sigurno ih dostavljamo gdje vi kažete!

 

 
Pretplata magazina Gloria uključuje 12 brojeva čija redovna, puna cijena iznosi 180 kn. Uz ovaj ekskluzivni popust za naše vjerne čitateljice i čitatelje s 25% popusta cijena je 135 kn za tromjesečnu pretplatu.

Gloria je magazin posvećen ženama i modernoj kulturi življenja. Mjesto na kojem ćete uvijek pronaći ekskluzivne ispovijesti slavnih osoba, kulturne i zabavne "poslastice" iz svijeta, regije i naše zemlje. "Prozor" u svijet mode, ljepote, najboljih putovanja i dizajna. Kroz informativan, stručan, ali nekonvencionalan način obrade aktualnih tema, pruža svjež i atraktivan sadržaj koji vam uvijek može biti inspiracija za oblikovanje i unaprjeđenje kvalitete vlastitog životnog stila. Zašto to propustiti?

 

Želite li da vam svakog tjedna doza istinitih i ekskluzivnih priča, kulturnih i zabavnih događanja, novosti iz svijeta mode, ljepote i dizajna stiže na kućnu adresu, jednostavno ispunite obrazac i iskoristite ekskluzivnih 25 posto popusta.

Za dodatne informacije nazovite broj 01/2255 - 374, javite se na mail [email protected] i provjerite više na linku.

ISPUNITE OBRAZAC, PRETPLATITE SE I GLORIA SIGURNO STIŽE U VAŠ DOM SVAKOG TJEDNA PO NAJPOVOLJNIJOJ CIJENI!

 

Ponuda vrijedi za nove pretplatnike na tiskano izdanje na području Hrvatske. Dostava se vrši na dan izlaska novog broja magazina koji izlazi četvrtkom.