Nakon vježbanja u teretani supružnici su svako jutro šetali plažom
 Privatne fotografije
tome se nije nadala

Indira i Miroslav Levak: Romantični bijeg iz Zagreba zbog velikog slavlja

Pjevačica Indira Levak nije ni slutila da će joj za proslavu 45. rođendana trebati mnogo snage, ali i nekoliko slobodnih dana. Te je večeri, naime, u Zagrebu promovirala prvi samostalni album ‘Valkira’, a onda joj je suprug Miroslav Levak (43), s kojim je u braku četiri godine, usred promocije rekao da je čeka rođendansko iznenađenje - avionske karte za romantični odmor u Turskoj na koji kreću u zoru.

- Rekao je da letimo u šest ujutro, a kako je zabava trajala do jedan poslije ponoći, imala sam samo pola sata da se spakiram. To mi nije bio problem jer sam ionako stalno na putu pa sam postala specijalistica za brzo i efikasno pakiranje - kaže glazbenica koju je suprug, ujedno menadžer, bez njezina znanja oslobodio poslovnih obaveza pa se rođendansko slavlje produljilo na čak tjedan dana, koliko su se odmarali u ljetovalištu Belek na obali Sredozemnog mora.

Privatne fotografije
Indira je na odmoru doznala da je Belek mjesto gdje se gnijezde kornjače

Privatne fotografije
Veći gušt od kupanja u Sredozemnom moru

Odsjeli su u hotelu Papillon Zeugma Relaxury te uživali u šetnjama pješčanom plažom, romantičnim večerama i shoppingu. Ali nisu samo ljenčarili jer je Miroslav, koji se osim body buildingom bavi i proizvodnjom sprava za vježbanje Koloseum, inzistirao da treninge ne prekidaju čak ni na odmoru. Zato su supružnici svakog jutra marljivo vježbali u hotelskoj teretani, a nakon toga su guštali uz bazen te isprobavali turske delicije.

Privatne fotografije
Nakon vježbanja u teretani supružnici su svako jutro šetali plažom

Privatne fotografije
Indiri je bilo ljenčarenje uz hotelski bazen

- Nakon ovakvog odmora spremna sam za nove projekte. Očekuje me predstavljanje novog singla ‘Moje vrijeme’ - koji izvodim u duetu s Alenom Islamovićem - te promotivna regionalna turneja, čiji će vrhunac biti nastup na dočeku Nove godine u Budvi - kaže pjevačica koja odnedavno nastupa pod umjetničkim imenom Indira Forza.

Privatne fotografije
Indira je u samo pet šahovskih poteza matirala supruga Miroslava

Linker
10. ožujak 2024 13:09