WireImage
gloria glam

Ivanka Trump: Kći američkog predsjednika zavladat će svijetom

Mlada, obrazovana, uspješna i lijepa: unatoč tome što je negirala svoj dolazak u Bijelu kuću, kći američkog predsjednika Donalda Trumpa preuzela je većinu funkcija prve dame, a cijelu priču o njezinom stasanju u jednu od najuspješnijih žena na svijetu možete pročitati u novom broju luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM koji je na kioscima od ponedjeljka, 10. travnja!

Osim priče o nekadašnjem modelu, a danas uspješnoj poduzetnici i kako joj neki tepaju "pravoj prvoj dami" Amerike novi broj dvomjesečnika donosi i očaravajući editorijal modne urednice u gostima, glasovite zagrebačke dizajnerice Loredane Bahorić, kreativne snage koja stoji iza brenda Charlie. Editorijal nazvan "Vizija u bijelom" donosi presjek dizajneričinog rada kroz godine, a u kojem sve modele povezuje jedna boja - bijela.

Također, u broju se nalazi još jedna šibenska, ali ovaj put gastro priča - ona o restoranu Pelegrini, koji ove godine obilježava deset godina rada na čelu s chefom Rudolfom Štefanom. Pelegrini je dvije godine za redom proglašen najboljim restoranom u Hrvatskoj, Rudolf Štefan najboljim domaćim chefom u 2016., a sve to duguje, govori, uigranom timu mladih ljudi - najstariji kuhar u njegovom restoranu ima tek 26 godina.

Mario Kučera

Za sve one koje do ljeta planiraju izgubiti koji centimetar tu je i vodič za topljenje masnih naslaga u kojem glavnu ulogu ima inovativan tretman tretiranja celulita hladnim parama dušika, a čitateljice će razveseliti i poklon uz časopis: uzorak novog parfema kuće Moschino, Moschino Pink Fresh Couture koji očarava kombinacijom citrusnih, cvjetnih i drvenstih nota što ga čini idealnim odabirom za proljeće.

Linker
19. travanj 2024 22:37