Profimedia/Getty Images
MUŠKA POSLA

Keanu Reeves, Hugh Jackman, Matt Damon - ukradi stil akcijskim junacima

Neki se glumci potpuno užive u svoje uloge a zvijezde kinohitova koji se trenutačno prikazuju u domaćim dvoranama odijevaju se slično kao i filmski junaci koje utjelovljuju.

Keanu Reeves kao John Wick

JW2OD9A9854.cr2

Nema puno filmskih junaka čiji besprijekorni stil ne mogu poremetiti ni jurnjava automobilom, ni pucanje iz vatrenog oružja, ni sprintanje za negativcima, osim tajnog agenta Jamesa Bonda i - plaćenog ubojice Johna Wicka. Crno odijelo, bijela košulja i kravata određuju i glumca koji ga je drugi put utjelovio: 52-godišnjeg Kanađanina Keanua Reevesa. No, ipak postoji jedna razlika: holivudski glumac i producent ne može bez svojih udobnih, ‘planinarskih’ cipela od smeđe brušene kože.

Sako Benetton (909 kn); Tissot sat Endi Centar (3859 kn); Gležnjače od brušene kože Massimo Dutti (749 kn)

Hugh Jackman kao Wolverine

I superjunaci stare - kao i njihov glumački alter ego. Tako se u filmu "Logan" 48-godišnji Australac Hugh Jackman posljednji put pojavljuje u ulozi sada ostarjelog mutanta Wolverinea. No, ni nakon devet filmova u sedamnaest godina ne stari modni stil: Wolverine, ali i Jackman, nosi traper košulje i traperice, pamučne majice s natpisima i bijele potkošulje, koje otkrivaju njegovo i dalje razvijeno i mišićavo tijelo.

Pamučna majica H&M (79,90 kn); Timberland sunčane naočale Ghetaldus (963 kn); Gant čizme Office Shoes (739 kn), Casio sat Gelosia (945 kn)

Matt Damon kao William Garin

Ne samo da impresivno barata lukom i strijelom nego se i odijeva u kožnate prsluke, plisirane košulje i jakne obložene metalnim pločicama, koje bi mogao ‘posuditi’ Olivier Rousteing, kreativni direktor Balmaina. No, iako garderoba 46-godišnjeg američkog glumca Matta Damona ne izgleda ni približno impresivno kao ona njegova filmskog junaka u "Kineskom zidu" redatelja Zhanga Yimoua, ipak je poželjna: kombinacija hlača s džepovima, tenisica i šilterice čini modernu urbanu 'uniformu'.

Blend majica Kruna Mode (89 kn); Hlače House (229 kn); New Era šilterica Noss (199 kn); Platnene tenisice Converse (599 kn); Narukvice Pull&Bear (69 kn)

Linker
18. travanj 2024 16:19