ljubav za tebe

Nina Badrić: Avantura na krovu

Na krovu zgrade na zagrebačkoj Savici snimljen je spot za pjesmu "Ljubav za tebe". Riječ je o odjavnoj špici filma "Stado" u kojem se Nikola Kojo (49) pojavljuje u trostrukoj ulozi - kao redatelj, producent i glavni glumac. A poželio je da tu pjesmu, za koju je tekst i glazbu napisao Dejan Pejović, otpjeva Nina Badrić (44).

- Pisana je baš za nju. Ninu sam odabrao jer ima najljepši glas u regiji, ali i glumačkog dara - otkriva glumac, našim gledateljima poznat po ulogama u filmu "Parada" te TV serijalima "Vratit će se rode" i "Kriza". Tu komediju, koja na satiričan način progovara o životu iza kamera, u Srbiji je u prva tri tjedna prikazivanja vidjelo 150.000 gledatelja, a hrvatska premijera je 10. siječnja.

Kako je proteklo snimanje spota koje je Nina - unatoč teškim bolovima zbog slomljenih rebara - odradila kao pravi profesionalac doznajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od 22. prosinca! Također, očekuje vas blagdanske obiteljske priče Roberta Kurbaše i pobjednika showa Tvoje lice zvuči poznato, Damira Kedže!

Linker
20. travanj 2024 15:15