Dalibor Danilović
'ljubav na dar'

Novi album grupe The Frajle na dar uz novi broj Glorije!

Novosadska četvorka već godinama slovi za najveće 'partimejkerice' na ovim prostorima: koncerti su im rasprodani, a publika redovito stoji na nogama od prvog do zadnjeg stiha. A u čemu je tajna njihovog uspjeha možete saznati preslušavanjem njihovog novog albuma kojeg Gloria poklanja svojim čitateljicama.

Iako su se proslavile obradama tuđih hitova, među kojima je i Oliverova uspješnica "Imala je lijepu rupicu na bradi", The Frajle izvrsno plivaju i u autorskim vodama, što su dokazale na albumu "Ljubav na dar": na njihovom novom CD-u nalazi se čak 11 autorskih pjesama u čijem su stvaranju pomogli i brojni hrvatski glazbenici - Ante Gelo, Nikša Bratoš, Alka Vuica, Vanna...

Dalibor Danilović
The Frajle: Nevena i Jelena Buča, Nataša Mihajlović i Marija Mirković

- Album je iznenađenje i za nas. Napravile smo glazbeni pomak i jedva čekamo da sve te optimistične i lepršave pjesme počnemo izvoditi uživo. Album prvi put izlazi u cijeloj regiji, od Slovenije do Makedonije, a očekuje nas i turneja po svim tim zemljama. Bit će uzbudljivo i divno - izjavile su novosadske glazbenice čiji novi album Gloria u suradnji s Coca-Colom daruje svim čitateljicama!

Linker
18. travanj 2024 04:36