15 godina zajedničkih subota

Pogledajte kako su nam Nika Turković, Mara Bratoš, Elizabeta Brodić i Katarina Baban čestitale rođendan!

Poznate dame - jedna pjevačica, dvije glumice i cijenjena fotografkinja, u rođendanskom su nam broju otkrile zašto im je Gloria IN omiljeno subotnje štivo i ekskluzivno predstavile odjevne kombinacije u kojima će proslaviti kraj kućne izolacije.

Drage čitateljice i čitatelji, pred vama je 767. izdanje Glorije IN. Pripremu slavljeničkog broja - kojim obilježavamo 15 godina kao vodeći shopping vodič na domaćem tržištu - zamišljali smo ponešto drugačije, no nove okolnosti života posljednjih tjedana navele su nas i na novi pristup temama.

Tako su nam, zaželjevši nam sretan rođendan, glazbenica Nika Turković, fotografkinja Mara Bratoš te glumice Elizabeta Brodić i Katarina Baban pokazale i u kojim će odjevnim kombinacijama proslaviti izlazak iz kućne izolacije.

Mi smo pak odabrali odjeću hit boja i uzoraka kojom oslikavamo optimizam zbog relativno povoljne epidemiološke situacije u Hrvatskoj, a koja nam dopušta da se polako vratimo u normalan ritam svakodnevice. Jer, poštujući pravila odgovornog ponašanja, ponovno možemo obići omiljene trgovine, zbog čega smo nakon mjesec dana na posljednju stranicu našeg magazina vratili i adresar s dućanima u kojima možete pronaći i artikle predstavljene u izlozima na našim stranicama.

Nadahnuti slavljeničkim raspoloženjem, donosimo i ideje za uređenje bara kod kuće, nazdravljajući pritom i za 15 godina, tijekom kojih je prodano gotovo 47 milijuna primjeraka Glorije IN u paketu s Jutarnjim listom.

Hvala vam što nas pratite!

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN potražite subotom samo uz Jutarnji list ili online!

U ovoj kultnoj ženskoj reviji Jutarnjeg lista i ovoga vas puta čeka pregršt zanimljivih tema:

SKICA SREĆE Dizajnerski crteži za održavanje kreativne kondicije

STILSKI AKVAREL Boje i uzorci sezone

MUŠKA POSLA Nadahnite se odjevnim kombinacijama legendarnih holivudskih glumaca

LJEPOTA: MIRIS PROLJEĆA Sunce u bočicama novih parfema

INTERIJERI: KUĆNI BAR Scenografija za privatni tulum

KREATIVNA ZONA Ivana Hađina daje novi život tkaninama s tradicijskim motivima

GASTRO: PAŠTA MOŽE SVAŠTA Maštoviti recepti s tjesteninom

Linker
19. travanj 2024 17:06