Vedran Peteh
U novom broju Glorije

Tajni svijet sramežljive seks-bombe: Nepoznati život Nives Celzijus

Zagrebačka pjevačica i bivša Playboyeva zečica u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ otkrila je svoju nepoznatu stranu i pokazala da nije starleta bez cilja već vrhunska zabavljačica te brižna majka koja je s bivšim suprugom u boljim odnosima nego kada su bili u braku iako joj ne daje alimentaciju

Gotovo dvadeset godina koliko je na estradi zagrebačka pjevačica Nives Zeljković (35) - poznatija kao Nives Celzijus - njegovala je imidž seks-bombe koja karijeru gradi na skandalima i provokacijama. No bivša Playboyeva zečica i autorica kontroverzne knjige ”Gola istina”, iza koje je brak s nogometašem Dinom Drpićem i vrući bećarac ”Karanfili”, nedavno je otkrila svoje nepoznato lice.

U novom broju Glorije otkrivamo tajni svijet sramežljive seks-bombe, zašto je zapravo pristala sudjelovati u showu, kakav odnos ima s bivšim suprugom Dinom Drpićem, a progovorila je i o kćeri Taishi i sinu Leoneu, sudskim bitkama pa i o kućanskim poslovima.

Uz ovaj broj ne propustite modni detalj za sve ljetne prigode - hit naočale na rasprodaji uz Gloriju za 29,90 kn na svim većim prodajnim mjestima!

Linker
19. travanj 2024 07:12