VEDRAN PETEH
Samo u novoj Gloriji

Tajni život slavnih lica: Maja, Zlata i Doris potpuno su nam se ogolile u intimnom intervjuu

Novi broj magazina Gloria i ovog puta donosi mnoštvo zanimljivih i inspirativnih tema. Zaslužne su za to i tri domaće zvijezde koje optimizam nije napustio čak ni u najtežim danima, a upravo je to ono što nam sada svima treba.

"Kada se na jednom mjestu nađu tri zabavne i uspješne mlade žene, zvijezde televizijskih ekrana, novinarski posao postaje - posao iz snova. Upravo se to dogodilo našoj reporterskoj ekipi kad je dobila zadatak otkriti vam tajni život žena koje svakodnevno gostuju u domovima diljem Hrvatske. Svaka od njih posebna je na svoj način: Doris je nedavno izazvala nezapamćeni interes javnosti nakon objave da je njezinom braku došao kraj, Maja je pak nekako u isto vrijeme potvrdila da očekuje drugo dijete, dok je Zlata prava majstorica u uspješnom balansiranju između dva posla i dvoje mališana. Iako su sve tri različite i u različitim životnim fazama, jedno im je zajedničko - optimizam ih nije napustio čak ni u najtežim danima." rekla je naša glavna urednica Alenka Ostrihon.

Svima su nam potrebne dobre vijesti i pozitivne misli, a kako bismo pokazali da itekako mislimo na vas u ova izazovna vremena, osmislili smo savršen ljetni paket - Gloriju i hit ogrlicu domaćeg brenda Cloud & Co. uz koju ćete zablistati poput zvijezda s naše naslovnice.

Cloud&Co. lancici uz Gloria In.
Fotograf Matej Dokic 130720
MATEJ DOKIĆ

A društvo na plaži neka vam i ovih dana pravi naš magazin u kojemu smo vam i ovoga puta pripremili mnoštvo zanimljivih tema i inspirativnih priča.

Damir Leljak otkriva nam tajne triju dama s naslovnice

Mjerenje temperature prije ulaska u zgradu, obavezno nošenje zaštitne maske i držanje propisanog razmaka, pravila su koja su fotografa Vedrana Peteha i mene dočekala u zgradi HRT-a, gdje smo dogovorili fotografiranje i intervju s voditeljicama emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’. No, koronavirus nije bio jedina tema razgovora s Doris Pinčić, Majom Ciglenečki i Zlatom Mück Sušec, čiji posao ne završava nakon šihte u jednoj od najdugovječnijih i najgledanijih domaćih emisija. Zlata i Maja rade i na radiju, Doris je nekoliko dana prije toga vodila Splitski festival, a kao mame imaju i obiteljskih obaveza - zbog čega je usklađivanje termina za Gloriju bilo pravo čudo.

Pribojavao sam se i hoću li s tri elokventne i samouvjerene mlade žene moći držati razgovor pod kontrolom, ali baš zato što se izražavaju jasno i bez suvišnih riječi, u njihovom slučaju boljim se pokazalo slušanje bez mnogo intervencija.

Aleksandra Kovačić bila je na kavici s legendarnom Anom Šafranek

U mojoj je obitelji film “Tko pjeva zlo ne misli” oduvijek imao kultni status, a duhovite rečenice koje izgovaraju glavni likovi već sam kao klinka znala napamet. I priznajem, prije susreta s Anom Šafranek, odnosno s Mirjanom Bohanec-Vidović koja ju je utjelovila, imala sam veliku tremu. No, zagrebačka glumica i sopranistica jedna je od onih ugodnih sugovornica, živahnog duha i zabavna. Uz to, sjajno nosi svojih osamdeset godina, vrlo je aktivna - upravo snima film “Dnevnik velikog Perice” - i izgleda vrlo mladoliko. Razgovarale smo o njenim beauty navikama i tome koliko su se mijenjale s vremenom, a oduševilo me kad sam shvatila da koristimo neke iste kozmetičke proizvode. Zato sam ispijanje kave u njenom salonu, uz ćaskanje o pjevačkim i glumačkim danima te nijansama ruževa, shvatila kao veliku privilegiju novinarskog posla.

Matea Smolčić Senčar snimila je editorial s Ivom Šarić

U centru Zagreba ima predivnih dvorišta, a jedno od njih pripada hostelu Swanky u Ilici. Znala sam za njihov mali raj, ali tek sam nedavno otkrila da tamo imaju i bazen - i to zahvaljujući snimanju modnog editorijala.

Kava u ruci i nožice u bazenu - to se zove savršen početak radnog dana.

Vjerujem da nam je svima to bilo jedno od ugodnijih snimanja. Iva Šarić profesionalno je odradila svoj dio posla i na najbolji mogući način predstavila kupaće kostime koje joj je pripremio stilist Oliver Jularić.

Ne propustite: Ultimativni ljetni hit samo uz magazin Gloria!

U novom broju najrakošnijeg ženskog magazina donosimo vam i ove teme:

JOOLS I JAMIE OLIVER Tužna godišnjica braka

HANA SAMARŽIJA Glas nove generacije

BRITNEY SPEARS Zatočenica vlastite slave

LJEPOTA Mirisni antidepresivi

MODA Najljepši badići u prezentaciji Ive Šarić

KUHINJA: BERNARD KORAK Gastro iskorak vinogradarske obitelji

PUTOVANJE Najljpše plaže na Jadranu

FELJTON: KATY PERRY Godina iz snova pop-princez


U PRODAJI JE I IDEALNO LJETNO ŠTIVO Od 20. srpnja uživajte u svim čarima opuštanja uz posebno izdanje magazina Gloria, kojim vas vodimo u svijet poznatih imena svjetske i domaće scene, a svim čitateljima darujemo ultimativni beauty hit - Elemis anti-aging kremu s morskim kolagenom.

Linker
06. travanj 2024 13:21