Nova Gloria IN donosi...

Trend minimalizma u svijetu ljepote! Donosimo it prijedloge za lakši modni prijelaz u jesen

Novi broj magazina Gloria IN posvećen je minimalizmu koji je svijetu mode i ljepote nametnula pandemija. Detaljima osvježite ormar, a kod odabira frizure - držite se načela jednostavnosti!

U posljednjem ovogodišnjem ljetnom broju Glorije IN pripremili smo vam najpoželjnije detalje s kojima će prelazak u hladniju sezonu biti pravo modno osvježenje. Za početak, predlažemo da se odvažite na kupnju kombinezona, zaštitnog znaka svih stripovskih superjunakinja, i kao stilska heroina dočekajte jesenske izazove.

Kombinezon sugerira poslovnu odvažnost, praktičan je prilikom obavljanja dnevnih zadataka te je vrlo ženstven odabir u večernjoj varijanti.

A u skladu s općim trendom minimalizma - potenciranog pandemijom koja nas je konzumeristički 'prizemljila' - donosimo i pregled jednostavnih frizura u bloku posvećenom ljepoti, kao i izbor preparata za oblikovanje i njegu koji daju sjaj, olakšavaju češljanje i dubinski hidratiziraju vlasi nakon ljetnog odmora. Ukratko, sve da bi frizura bila glatka, slatka i u trenu gotova.

Zabrinutost zbog epidemiološke prognoze za jesen pokušat ćemo odagnati pričom o Ivani Zavidić i Vanji Vrbancu, dizajnerima brenda Narteos čiji naziv simbolizira njihov izmaštani planet na kojem je sve podređeno umjetnosti i ljubavi. Ivanini i Vanjini unikatni keramički detalji za dom jarkih boja naprosto pršte optimizmom. Neka i vaš vikend protekne u istom raspoloženju.

Do iduće subote...

Vaša redakcija Glorije IN

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online

U novom broju magazina Gloria IN čitajte ove teme:

TOP LISTA Glam-rock vibracije

LEKSIKON Glumica Paola Slavica

HIT KOMAD Torbe reljefne površine

INSPIRACIJA Kralj maski James Merry

MUŠKA POSLA Kravata u četiri kombinacije

KREATIVNA ZONA Čudesni svijet keramike dvojca Narteos

GASTRO Azijske majstorije chefa Vida Nikolića

IZLET Dobrinj na otoku Krku

Linker
13. travanj 2024 09:48