Gloria
NAKON ČETIRI GODINE VEZE

Udala se zagrebačka voditeljica Iva Šulentić

Voditeljica Iva Šulentić i njezin dugogodišnji partner, doktor psihologije Igor Mikloušić vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi nakon četiri godine ljubavi.

Par je izmijenio bračne zavjete u crkvi sv. Franje Ksaverskog u prisutstvu kumova i najbliže rodbine. Mladenci su na vjenčanje stigli u Land Roveru, a Iva je zablistala u vjenčanici dizajnerice Matije Vuice.

Slavlje će nastaviti u istom, nekonvencionalnom tonu – u zagrebačkoj Laubi će sa svojim brojnim uzvanicima, za koje su pripremili raskošan program, partyjati do ranih jutarnjih sati, dok će se za dobru atmosferu pobrinuti glazbenici Marko Tolja te Ante Gelo s bendom.

Gloria

– Odluka da napravimo tulum koji ćemo nazvati svadba došla je spontano, zapravo kao prirodni slijed naše veze i nije nikoga iznenadila – otkrila je u travnju ove godine Iva Šulentić i dodala da je svakim danom sve sigurnija da upravo s Igorom želi provesti ostatak života.

/ Gloria

Ekskluzivne fotografije i sve detalje s vjenčanja ne propustite u idućem broju Glorije koji na kioske stiže u četvrtak, 22. rujna!

Linker
06. travanj 2024 07:59