Foto: Ana Mihalić/ Hanza Media
U NOVOM BROJU GLORIJE

Upoznajte Matka Knešaureka - glumca pred kojim su velike stvari

Matku Kneašureku, 30-godišnjem zagrebačkom glumcu, trebalo je samo tjedan dana da postane novi ljubimac domaće publike. Njegova uloga dobroćudnog bogataša Petra Begovca u trenutačno najgledanijem TV serijalu u Hrvatskoj – “Zlatni dvori” na Novoj TV – dolazi nakon jedne od glavnih uloga u sapunici “Ruža vjetrova” i filmu “Bit ćemo prvaci svijeta”, ali tek ga je ova priča, snimana u romantičnim pejzažima slavonske ravnice, lansirala među zvijezde.

U serijalu pratimo uzbudljivu ljubavnu priču između Matka i Katarine Baban koja mu je u stvarnom životu najbolja prijateljica i vjenčana kuma. Upravo to je razlog zbog kojega se Matkova supruga Anica nimalo ne brine zbog ljubavnih scena koje će uslijediti između njih dvoje. Naime, Katarina je i Aničina dobra prijateljica, a osim toga, čim se udala za Marka pomirila se s činjenicom da će njezin dragi zbog prirode posla morati sudjelovati u “vrućim” scenama s drugim ženama.

Matko i Anica imaju osmomjesečnu kćer Taliju, a o tome kako usklađuju roditeljske i poslovne obveze, gdje su se upoznali, kako im je izgledalo vjenčanje i kada kane na medeni mjesec doznajte u novome broju Glorije!

Linker
20. travanj 2024 01:09