Stiže nova Gloria IN!

Uživajte u idejama koje život čine ljepšim! Donosimo kombinacije u kojima ćete ostavljati bez daha

Novi broj magazina Gloria IN pripremali smo vodeći se čistom maštom. Ona nas je dovela do neodoljivih i brzih recepata, top modnih kombinacija i savršenih kolekcija nakita...

Koje su vaše asocijacije na spomen ljeta? Naše su maštovite modne kombinacije, kremasti sladoledi, osvježavajući kokteli, hrskave salate... Zato vam u ovom broju Glorije IN donosimo recepte za jela koja s lakoćom (i s minimalno vremena provedenog u kuhinji) možete pripraviti već ovog vikenda.

Za početak, to su tapasi koje je za nas pripremila Marčela Kolman, vlasnica zagrebačkog bara Mio Corazon u kojem, među ostalim, nudi hladne i tople varijante tih malih zalogaja uz koje prijaju, složit ćete se, ledeni kokteli. Donosimo, stoga, recept za ledeni napitak koji ćete, nadamo se, i sami isprobati - garantiramo da vrijedi.

Osim toga, predstavljamo vam odjeću, obuću, torbe i sunčane naočale kroz top 10 kombinacija u kojima ćete zablistati neovisno o tome gdje provodite vruće srpanjske dane. Pažnju su nam privukle i nove, vizualno neodoljive dizajnerske kolekcije nakita nadahnute najsočnijim ljetnim slasticama.

A ljetna poslastica za sve ljubitelje modernog je nova kolekcija Martine Herak, modne dizajnerice koja se ovog puta okušala i u izradi detalja za dom. Zavirite na našim stranicama kako izgledaju njene nove kreacije i uživajte u našim raskošnim izlozima dobrih ideja koji život čine naprosto - ljepšim.

Novi broj magazina Gloria IN pronađite sutra na svim kioscima uz Jutarnji list ili online, donosimo vam niz inspirativnih tema te zanimljivih modnih i gastro prijedloga za dugo, vruće ljeto! A da biste bili sigurni i u pokretu, darujemo vam Asepsoleta antibaterijske maramice za nježne ruke!

U novom broju magazina Gloria IN čitajte i ove teme:

TOP LISTA Tropski uzorak

LJETNI TRENDOVI Zlatna boja, crno-bijele kombinacije, cvjetni motivi

NAKIT ZA MODNE SLADOKUSCE Kreacije nadahnute sladoledom, voćem i kolačima

MUŠKA POSLA Obuća za vruće dane

MOJ ORMAR Sportski i šminkerski izbori pjevača Alena Vlahovića

Linker
19. travanj 2024 01:27