JER STE NAM VAŽNI

Vodimo vas na ekskluzivnu Gloria večer - prijavite se i budite naše gošće!

Vaš omiljeni magazin organizira tematske večeri na kojima ćemo govoriti o svim onim temama koje su nam jako bitne. Prva je zakazana za DANAS U 18 SATI u zagrebačkom Hemingway baru Lisinski. A dio ove lijepe priče možete biti i vi! Jednostavno nazovite na broj telefona 016103250.

Vaš i naš omiljeni magazin Gloria organizira ekskluzivno druženje "Gloria osobno".

Naša prva tema je 'Sastati se ili rastati', a do odgovora ćemo pokušati zajedno doći 4. ožujka 2020. u 18 sati, u zagrebačkom Hemingway baru Lisinski.

O svojim životnim iskustvima govorit će glumica Nina Violić, književnica i Glorijina kolumnistica Milana Vlaović Kovaček, odvjetnica Ljubica Matijević Vrsaljko, te Barbara Kolar kao moderatorica.


Pridružite nam se!

Dio ove lijepe priče možete biti i vi!

Na ekskluzivnom druženju, na prvoj tematskoj Gloria osobno večeri, ugostit ćemo naše tri vjerne čitateljice koje se prve prijave.

Drage naše čitateljice, svaka od vas nam je posebno važna, zato želimo čuti i vašu životnu priču - pozivamo vas da s nama podijelite svoja zanimljiva osobna iskustva i da se inspirirate pričama drugih žena. Prijavite se!

Kako se prijaviti

Javite nam svoje osobne podatke: ime i prezime, datum i godinu rođenja te grad iz kojeg dolazite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili nas jednostavno nazovite na broj telefona 01 6103250.


Veselimo se našem zajedničkom Gloria osobno druženju!

Linker
25. travanj 2024 11:39