Marko Grubišić
GLORIA GLAM DONOSI:

Zara, Kristina i Haya Bangoura: Poznato ime otvara sva vrata

Zara Bangoura, kći jedne od naših najuspješnijih manekenki 90-ih Kristine Jakovac, hrvatski je odgovor na svjetski trend djece ‘s pedigreom’ u modnom biznisu - samo što njen matematički um budućnost vidi u arhitekturi ili IT-ju

Kad bismo krenuli nabrajati tko je sve dospio na modne stranice časopisa i dobio lukrativne modne kampanje jer ima poznate roditelje, ovaj bi tekst uskoro izgledao kao telefonski imenik. Jesu li možda prelijepe Zara (17) i Haya (13) novi izdanci modne dinastije Bangoura, obitelji koja je osnovala jednu od naših najuspješnijih agencija Midikenn? Njihova mama Kristina Jakovac Bangoura, koja je kao model 90-ih ostvarila vrlo uspješnu karijeru u inozemstvu, odlučno odmahuje glavom. Ona svoju Zaru, koja je već snimila dvije reklamne kampanje, nipošto ne može i ne želi staviti u kontekst privilegirane djece slavnih. Zara je odlična učenica i samosvjesna, ozbiljna mlada djevojka, koja je odrastala u posve drukčijim okolnostima, s posve drukčijim vrijednostima. Zara objašnjava da se kod njih u kući uvijek znalo da je škola na prvom mjestu, da je fakultet njezina budućnost, a manekenski posao može raditi usput, kao još jednu stvar od mnogih koje je vesele uz školu.

O roditeljima s prevelikim ambicijama, prioritetima, obitelji, odgoju i manekenstvu priča Kristina Bangoura u novom broju magazina GloriaGLAM koji je u prodaji od ponedjeljka, 12.veljače, a koji donosi i 365 modnih ideja za proljeće, intimni svijet Mate Rimca, a o seksu budućnosti piše Andrea Andrassy. Svojim čitateljima GloriaGLAM daruje Matis proizvode za njegu lica.

Linker
15. travanj 2024 12:14