Davor Matota/Instagram
Davor Matota/Instagram

LJETNA IDILA

Ana Gruica na špici pokazuje obrijanu glavu, a na obali utegnuto tijelo

Domaća glumica Ana Gruica žena je koja često voli mijenjati izgled, a zbog savršene linije uvijek ostavlja savršen dojam, pa čak obrijana glava! Napravila je to već jednom ranije, a ovih je dana u šetnji gradom ponovno pokazala da ima hrabrosti za radikalnu promjenu izgleda.

Pod ruku sa svojim nevjenčanim  suprugom, spisateljem Hrvojem Šalkovićem, Ana Gruica često uživa u šetnji zagrebačkim Cvjetnim trgom. Odjevena u ležernu, ali ženstvenu kombinaciju u sivim tonovima, do izražaja je došla njezina nova hrabra frizura - poluobrijana glava.

Spica / Zagreb 29.06.2017. / foto: Davor Matota / Hrvoje Salkovic i Ana Gruica
Davor Matota / Hanza Media
Spica / Zagreb 29.06.2017. / foto: Davor Matota / Hrvoje Salkovic i Ana Gruica
Spica / Zagreb 29.06.2017. / foto: Davor Matota / Hrvoje Salkovic i Ana Gruica

Za ženu njezine energiju teško nam je i zamisliti neku "običnu" frizuru. Naime, svestrana Ana u nedavnom je razgovoru za portal Gloria.hr opisala svoj životni ritam koji je vrijedan divljenja, ako govorimo o ustrajnosti i disciplini koju glumica provodi. Treninzi tri do pet dana u tjednu, satovi yoge, teretana - ritam je to od kojeg ne odstupa nakon što je prije dvije godine rodila sinčića Marata Ivana. No, trenirala je Ana i prije trudnoće, dizala utege, štoviše. Ne čudi stoga što se Ana rado hvali svojim tijelom u bikiniju. Trenutno uživa s obitelji u svome Gornjem Sitnom nedaleko Splita.

Instagram
 

Nakon što je postala mama, okrenula se, kako je rekla, ženstvenijem tipu vježbi. Uz vježbanje, glumica je odnedavno krenula i na jahanje, a kad je kod kuće uživa u djetetu i pripremanju zdravih obroka za obitelj. Ana Gruica trenutno radi i na novoj predstavi, a ljeto planira provesti u njezinom rodnom selu Sitno Gornje na Mosoru. Do odlaska na godišnji odmor, vruće zagrebačke dane, uz sve svoje aktivnosti, voli prikratiti i šetnjom s dragim po  polupraznim ljetnim ulicama zagrebačkog centra.