Indira Levak i Ivana Lovrić
 Matija Djanjesic / Hanza Media
Uzbudljivi dvoboj na Dori!

Bivša i sadašnja pjevačica u zanimljivom srazu! Ivana i Indira ekstravagancijama podigle letvicu

U modnom smislu Dora 2020. nije se pretjerano istaknula ekscesima niti briljantnim izdanjima. Za dozu ekstravagancije pobrinule su se tek bivša i sadašnja pjevačica grupe Colonia.

Damir Kedžo predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Nizozemskoj, a pjevat će pjesmu 'Divlji vjetre'. Glasovi gledatelja prevagnuli su u Kedžinu korist, a i prije nego što je Dora održana u Opatiji, glazbenik je slovio za jednog od favorita. Među favoritima je bila i Mia Negovetić, s kojom je Kedžo bio izjednačen prije nego su glasovi publike prevagnuli.

Kedžo će Hrvatsku predstaviti 12. svibnja, nastupom u drugom dijelu prve poluzavršnice najvećega svjetskog televizijskoga glazbenog natjecanja. Nagradu je preuzeo u suzama i zahvalio se svima, posebno menadžerici i majci.

Unijele malo' eurosong' kiča

Oči obožavatelja Dore bile su uprte u opatijski spektakl na kojem se u završnici predstavilo 16 izvođača. Modnih ekscesa nije bilo, a najzanimljivije su u stajlinzima bile energične Indira Levak i Ivana Lovrić. Bivša i sadašnja pjevačica Colonije unijele su malo 'eurosong' kiča na Doru, a sve su pratile i njihove plesačice.

Opatija, 290220.
Sportska dvorana Marino Cvetkovic.
Glazbeni dani HRT-a u Opatiji. Dora, izbor za pjesmu Eurovizije.
Na fotografiji: Indira.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / Hanza Media
Indira Levak

Ivana vs. Indira

Crveno-crnu kombinaciju boja pjevačica Colonije uklopila je sa svojom bojom kose, a sve je karte potom stavila na energičnu izvedbu. U tome je uspjela i pritom se svrstala među modno zanimljivije trenutke večeri, odmak od klasičnih odijela i haljina te neshvatljivih statement kombinacija.

Opatija, 290220.
Sportska dvorana Marino Cvetkovic.
Glazbeni dani HRT-a u Opatiji. Dora, izbor za pjesmu Eurovizije.
Na fotografiji: Colonia.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / Hanza Media
Ivana Lovrić

Indira Levak izvela je singl 'You Will Never Break My Heart' i bila je jedna od favoritkinja ovogodišnje Dore. Nije podbacila ni modno, no od Indire se manje i ne očekuje. Ekstravagantan Zigmanov kostim u fluorescentno ružičastoj boji dodao je energičnoj izvedbi i pokazao kako izgleda scenska odjeća.

Linker
22. travanj 2024 17:41