promo Guliver
Uspješna i svoja Sandra Duilo

Guliver ima odlične nove sandale i tenisice, a vlasnica nas je nasmijala: 'Nervira me što svima gledam u cipele'

Možda čak jednostavniju nego ikad, a definitivno jednu od najljupkijih ljetnih kolekcija cipela upravo je predstavio domaći brend cipela Guliver na čelu s vlasnicom Sandrom Duilo. Protagonistica ove uspješne poslovne priče za Gloria.hr je ispričala kakve se cipele nose ove sezone, kako posluje Guliver, što je ona za sebe odabrala iz nove kolekcije, a našalila se usput i na svoj račun i priznala da samu sebe nervira jer na ljudima uvijek prvo primijeti cipele.

'U novoj, kao i svim prethodnim našim kolekcijama, trudili smo se donijeti modele za svaku prigodu, od dnevnih do večernjih, ali i modele za sve generacije i različite stilove. Ove smo se sezone osobito bazirali na i dalje vrlo trendi i traženu blok-petu koju žene obožavaju jer u cipelama s takvom petom izgledaju profinjeno, a iznimno su udobne i mogu se nositi cijeli dan', rekla je 38-godišnja Sandra Duilo koja je bila još srednjoškolka kad je uz roditelje, koji su tvrtku pokrenuli još 1980. godine, upoznala kompletno poslovanje ovog obiteljskog biznisa.

KL-Photo

KL-Photo

Drugi trend koji prati ovu Guliverovu kolekciju jest brušena koža u moćnim, izražajnim bojama: boji ciklame, zelenoj u nijensi smaragda te nešto 'otvorenijoj' žutoj od one kakvu izbacili prošle godine. 'Naći će se tu za klasičarke i crnih modela, a osobito se nametljivim novim trendom vani pokazala ova tamnije plava boja. I nude nijanse su uvijek tražene', napominje Duilo. Osim blok pete, kaže, za ljetno razdoblje uvijek su tražene i ravne cipele. 'Trudimo se svake sezone dodati im neki novi detalj, no prije svega naša je nit vodilja zadržati kvalitetu i udobnost', dodaje.

KL-Photo

Guliver promo

Kad smo kod udobnosti, Guliver je prošlog ljeta, uočivši globalni trend nošenja tenisica uz sve i svašta, odlučio baciti se na proizvodnju vlastitih modela. Taj su trend nastavili zimus, a još ga dodatno pojačali u ljetnoj kolekciji. 'Ove smo sezone povećali proizvodnju tenisica, jer su vrlo tražene. Osim jednostavnijih od mekane brušene kože s kojima je nemoguće pogriješiti, ove su sezone na tržište plasirali i dva glomaznija modela, u crno-bijeloj nijansi, s debelim đonom na prugice, te inačici u kombinaciji boje leda i boje pudera', govori Duilo koju smo zatekli upravo u ovakvom crno-bijelom modelu koji je kombinirala uz suknju.

'Ove godine trend je i manje ukrasa na cipelama, zadržali smo jedino malo veće kopče na pojedinm modelima, i tek koju diskretnu perlu', napominje ova velika zaljubljenica u modu, a u cipele osobito. 'Već me zbilja nervira to što gdje god se pojavim, čak i u najvećoj gužvi, na ljudima prvo primijetim cipele', rekla je u polušali poduzetnica koja je proizvodnju uspjela zadržati u Hrvatskoj, u Solinu kod Splita. Guliver zapošljava stotinjak ljudi, a imaju 12 trgovina u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku te webshop www.guliver.hr koji raste iz dana u dan pa njihove cipele osim po cijeloj Hrvatskoj odlaze i u Sloveniju, Srbiju, BiH, Austriju, Njemačku, Nizozemsku, Poljsku, Grčku...

KL-Photo

Linker
25. travanj 2024 18:35