street style
 Getty Images for IMG
BRZO I STAJLIŠ

15 proljetnih bluza koje će se odlično slagati s vašim omiljenim trapericama

Za brzinsku, a uvijek stajliš modnu kombinaciju služimo se receptom koji nije teško složiti - omiljenim trapericama i statement bluzom ili topom uz koju je lako zablistati, bez obzira na doba dana.

Uz sve traperice obilježene modnim trendovima koji sve brže dolaze i prolaze, svakom ormaru potreban je jedan klasični model traperica na koje se uvijek možemo osloniti. Ovisno o ukusu, plave, crne ili bijele su uvijek izbor koji će se lako kombinirati u svakoj situaciji.

Dok volimo vječne modele bijele košulje, one na plave prugice ili lepršave bluze cvjetnog uzorka, modne kuće nude iz sezone u sezonu modele kojima je teško odoljeti - oni koji se materijalom ili krojem ističu iz mase i dovoljni su začin modnoj kombinaciji koja se uz njih iz obične pretvara u onu na koju se lijepe pogledi.

ISTANBUL, TURKEY - MARCH 16:  Hande Can Yuce is wearing  Jeans from & other stories, shirt h&m, jacket bashaques, stiletto christian louboutin, clutch emilio pucci, brown leather cuff celine, gold bracelet balenciaga during the Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Autumn/Winter 2016 at Zorlu Center on March 16, 2016 in Istanbul, Turkey.  (Photo by Timur Emek/Getty Images for IMG)
Getty Images for IMG
street style

Nose se uz suknje ili profinjene hlače, no za urbanu i opušteniju kombinaciju za odlazak u grad, pa i na posao, osobito šarmantno izgledaju u spoju s omiljenim trapericama. Zaokružite look zanimljivim modnim dodacima - ovog proljeća u fokusu su minimalističke sandale s remenčićima koje su se vratile iz modnih 90-ih, no ne treba zaboraviti niti na klasične salonke, sandale na punu petu ili udobne modele na block potpeticu u kojim nije problem izdržati na nogama cijeli dan.

15 modela košulja i bluza iz aktualne ponude posebno su nam zapeli za oko te će s trapericama činiti odličan stajling.

Uz crni traper za buntovnu romantičarku

Promo
Traperice Stradivarius (199,90 kn) i bluze (odozgo prema dole): Orseund Iris (0), Stradivarius (199,90 kn), Bershka (189,90 kn), Zara (149,90 kn) i H&M (29,99 €)

Klasični plavi traper u trendi kombinaciji

Promo
Traperice Bershka (249,90 kn) i bluza (odozgo prema dole): Les Reveries (0), Zara (299,90 kn), Top Shop (£32), H&M (39,99 €) i Top Shop (£32)

Ženstvena bluza i bijeli traper za šetnju gradom

Promo
Traperice Top Shop (£49) i bluza (odozdo prema gore): Zara (229,90 kn), Zara (229,90 kn), Uterque (750,90 kn), Stradivarius (149,90 kn) i H&M (24,99 €)

Linker
19. travanj 2024 19:32