Goran Šebelić / Hanza Media
nakon ponoći se preodjenula

3 kreacije za jedno vjenčanje: Pogledajte u čemu je sve blistala Franka Batelić

S najvećim nestrpljenjem očekivala se vjenčanica u kojoj će pjevačica Franka Batelić stići u crkvu, ali ništa manje zanimljivi nisu niti predvjenčani outfit, kao ni haljina koju je odjenula nakon ponoći.

Iako se očekivalo kako će za svoju vjenčanicu Franka Batelić zadužiti zagrebački modni dvojac eNVy room, ona je u crkvu stigla u raskošnoj kreaciji luksuzne modne kuće Carolina Herrera. Haljine venezuelanske dizajnerice obožavaju brojne slavne dame, a među omiljenima je vojvotkinji Catherine i španjolskoj kraljici Letiziji, dok su je za svoje vjenčanje, između ostalih, odabrale američka trendseterica Olivia Palermo te glumica Idina Menzel.

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Franka Batelic.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media

Bale, 210718.
Pjevacica Franka Batelic i nogometas Vedran Corluka izmijenili su danas vjencane zavjete u crkvi sv. Petra u malom istarskom gradu Bale.
Na fotografiji: Vedran Corluka i Franka Batelic.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanješić / Hanza Media

Pjevačica Franka Batelić odabrala je model koji krasi korzet, dok je donji dio bogat tilom i ukrašen cvjetnim vezom. U istom "tonu" bio je i dugačak veo, koji nije skinula niti kada je stigla na luksuzno imanje Meneghetti na kojem se održavalo svadbeno slavlje. Za frizuru, koja je mnoge podsjetila na onu s kraljevskog vjenčanja, bio je zadužen salon Franić. Naime, Franka je odlučila kosu skupiti u nisku pundžu, a samo par pramenova pustiti da joj "zaokruže" lice, a upravo takvu frizuru je imala i Meghan Markle na kraljevskom vjenčanju prije dva mjeseca.

Vjenčanicu Carolina Herrera Franka je nakon ponoći zamijenila onom koju su za nju kreirali Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, modni dvojac koji stoji iza domaćeg brenda eNVy room. Bijela svilena haljina do poda pristajala joj je kao salivena, iako je prije svadbe nije niti isprobala. Naime, naručila ju je prije Svjetskog prvenstva, ali zbog odlaska u Rusiju i višednevnog slavlja dostavljena joj je samo tri dana prije svadbe.

Objavu dijeli eNVy room (@envyroom)

Objavu dijeli eNVy room (@envyroom)

Ipak, brige nije bio jer je drugu vjenčanicu povjerila dvojcu koji je za nju šivao i haljinu za nastup na Eurosongu, a oni bili su zaduženi i za bijeli kombinezon u kojem je zablistala na partyu prije vjenčanja, održanom dan ranije na imanju Meneghetti.

Linker
19. travanj 2024 19:11