Splash News
Napokon izašla iz crnine

Angelina Jolie u Londonu zablistala u outfitu na kojem bi joj pozavidjele i Meghan i Kate

U katedrali sv.Pavla slavna Amerikanka pojavila se u kombinaciji koja itekako odskače od njezinog uobičajenog stila...

Glumica i producentica Angelina Jolie poznata je po ljubavi prema crnoj boji i jednostavnim, nenametljivim krojevima.

Od svojih modnih navika odstupa rijetko, osim kad se nađe u Londonu gdje se voli transformirati u pravu damu, odjevenu po britanskim pravilima.

Još se pamti golublje sivi kostim sa svilenom maramom, dvojca Ralph & Russo, u kojem je 2014. upoznala kraljicu, a danas je nadmašila i taj outfit, damskom kombinacijom u kojoj je zablistala u katedrali sv. Pavla u Londonu.

AFP/Cropix

Na misi kojom je obilježena dvjestota godišnjica red svetog Mihaela i svetog Jurja, britanskog državnog viteškog odlikovanja koje je utemeljio britanski kralj Đuro IV., Angelina je osvanula u kombinaciji na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i Meghan i Kate.

Getty

43-godišnja glumica još je jednom odabrala kreaciju s potpisom Ralph&Russo i nije razočarala, haljina duljine do ispod koljena, s malim prorezom, namreškanim ovratnikom i tankim remenčićem privlačila je poglede i istaknula Angelinu iz gomile, u maniri prave filmske dive.

Getty

Uz haljinu koja je istaknula njezinu vitku figuru, Angelina je odabrala i dramatične modne dodatke: bijelu tokicu s apstraktnim ukrasom, bijele rukavice, golublje sivu torbicu od satena i satenske cipele s petom ukrašenom svjetlucavim kamenčićima.

Getty

Od nakita je izabrala samo decentne dijamantne naušnice, a lice našminkala u svom prepoznatljivom stilu, s naglaskom na očima.

LONDON, ENGLAND - JUNE 28:  Actress and director Angelina Jolie looks at a part of the formal robes of George Robertson after arriving ahead of the Order Of St George 200th Anniversary Service at St Paul's Cathedral on June 28, 2018 in London, England.  (Photo by Leon Neal/Getty Images)
Getty Images

Početkom mjeseca u Londonu se našao i Angelinin bivši suprug Brad Pitt koji je ondje družio s djecom povodom Dana očeva.

Pax, Zahara, Shiloh i blizanci Vivienne i Knox s mamom žive u Londonu dok ne završi snimanje filma "Maleficent 2".

Linker
19. travanj 2024 08:47