Davor Matota, Maja Jurović
Ukrale svu pozornost

Anica, Olja i Alex: Tri dame u koje se gledalo na špici

Modni trendovi se neprestano mijenjaju, ali ljubiteljice mode znaju da su neki komadi vječni i s njima rijetko mogu pogriješiti. Čak i onda kada ležerno šetaju špicom, Anica Kovač, Olja Vori i Aleksandra Dojčinović trude se izgledati najbolje.

Zagrebačka špica je od prvih proljetnih zraka sunca doslovno procvjetala odličnim stajlinzima koje možemo zamijetiti na svakom koraku. Ovih dana posebno se gledalo u tri dame koje su outfitima iskakale iz mnoštva i ukrale svu pozornost.

Iako sve tri imaju različit stil, svaka od njih zna kako istaknuti ono najbolje.

Spica / Zagreb 23.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Anica Kovac
Maja Jurović

Bivša misica Anica Kovač (43) igrala je na sigurno pa je za šetnju centrom grada izabrala potpuno crnu kombinaciju koju je podigla na sasvim novu razinu popularnom crvenom Gucci Dionysus torbicom koja stoji između 2500 i 3500 eura.

Spica / Zagreb 23.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Anica Kovac
Maja Jurović

Kožna jakna dala joj je pomalo buntovni štih, a sunčane naočale, također u crnoj boji, dozu elegancije. Inače bi ovakva kombinacija djelovala prilično dosadno, no Anica ju je isfurala kao pravi modni znalac.

Spica / Zagreb 20.03.2019. / foto: Davor Matota / Olja Vori
Davor Matota

Olju Vori (36), suprugu bivšeg rukometaša Igora Vorija, često možemo vidjeti u odvažnim kombinacijama, a primijetili smo da posebno voli crvenu boju koju je uklopila i u ovaj outfit. Divan karirani komplet uparila je sa šalom istog uzorka, a dodatno ih je istaknula crvenim čizmama i crvenom torbom za laptop. No, u toj torbi nije bilo mjesta za svakodnevne sitnice pa je Olja svoj stajling dodatno začinila s bijelom torbicom koju je ležerno nosila preko tijela.

Spica / Zagreb 23.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Aleksandra Dojcinovic
Maja Jurović

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović još uvijek se ne odvaja od krznenih kaputa koji su ipak dobar odabir za varljivo proljetno vrijeme. Kratki kaput zelene boje odlično je istaknuo košulju neobičnog retro uzorka, a pogled je skrivala iza sunčanih naočala neobičnog oblika. Na nogama je prošetala bijele čizmice i odrezane traperice, a neizostavna je bila i Balenciaga torbica čija cijena doseže vrtoglavih 10.000 kuna.

Linker
19. travanj 2024 20:30