Profimedia, INSTAR Images
lako za kopirati

Anne Hathaway u grad sa stilom: Odlično odijelo za dan na poslu

U sofisticiranom odijelu s hlačama mnoge je komplimente na ulicama New Yorka i potom u gostovanju u TV showu primila glumica Anne Hathaway - što na račun modnog iskoraka, što na račun vitke linije i prepoznatljivog osmijeha.

Glumica Anne Hathaway nosila je moćno odijelo dok je ulicama New Yorka hitala u goste poznatom TV voditelju Stephenu Colbertu i njegov 'The Late Show'. Atraktivna je 36-godišnjakinja, koja se proslavila 2001. ulogom u filmu 'Princezini dnevnici', paparazzima nabacila širok osmijeh ispred studija, vješto pozirajući kako i priliči holivudskoj divi.

Za ovu je priliku odjenula odijelo boje leda - sako je poseban zbog vrpci koje su se ispreplitale, ukriž, s obje strane, a hlače su modernog kroja - šire se u trapez. U ruci je Anne nosila malu torbicu četvrtastog oblika, crnu i s bijelom okomitom crtom po sredini.

I dok je ovaj look lako kopirati za dan na poslu, jer se dobro odijelo ove sezone može iskopati u većini lanaca ulične mode, ipak valja razmišljati o bijelim salonkama s možda malčice nižom stiletto potpeticom... Odličan začin ovom pojavljivanju američke miljenice su i viseće naušnice te crveni ruž na usnama koji je dao živost cijelom ovom njezinom pojavljivanju.

, New York, NY - 20190507-Anne Hathaway Visits The Late Show With Stephen Colbert

-PICTURED: Anne Hathaway
-, Image: 431615387, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Inače, Anne ovih dana promovira svoj novi filmski uradak, komediju 'The Hustle' redatelja Chrisa Addisona. Kako je ispričala, u trenutku kad je odlučila prihvatiti ulogu bila je na velikim mukama, no poslije su stizale pohvale za rad pa se primirila. O tome je rekla: 'Protiv moje volje, lik koji tumačim je Britanka, nisam se toga isprva htjela prihvatiti jer sam odmah pomislila 'O Bože, što ako uprskam s naglaskom, to će biti opća katastrofa'.

No, dobila je osobu koja ju je podučavala i sve je dobro završilo: 'Doista sam sretna što sam prvi put tijekom svoje 20-godišnje karijere dobila komplimente od britanskih medija i to baš na račun svog britanskog naglaska. Tako mi je laknulo!', rekla je Anne.

, New York, NY - 20190507-Anne Hathaway Visits The Late Show With Stephen Colbert

-PICTURED: Anne Hathaway
-, Image: 431615404, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images

Linker
18. travanj 2024 12:26