Profimedia, Buzzfoto
VINTAGE KOMAD

Anne Hathaway zablistala u vintage proljetnoj haljini od 100 kuna

Midi haljina s cvjetnim uzorkom u kojoj je stigla na gostovanje u emisiju "Good Morning America" izgledala je poput dizajnerske kreacije, ali glumica Anne Hathaway pronašla je taj idealni proljetni komad na buvljaku.

Iako je većinom viđamo u luksuznim dizajnerskim kreacijama, osobito kada se radi o poslovnim obavezama, američka glumica ovog je puta odjenula crnu haljinu koja je sezala do polovice njezinog lista, s plisiranim detaljima i cvjetnim uzorkom. Najbolje u cijeloj modnoj priči je to što je za lepršavi komad izdvojila samo 15 dolara.

MANHATTAN, NY - APRIL 17, 2017: Anne Hathaway seen at ABC Studios in Times Square for GMA on APRIL 17, 2017 in New York, Image: 329375246, License: Rights-managed, Restrictions: *US MAGAZINES-PLEASE REPORT USAGE* 
**FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE**
***E-TABLET/IPAD & MOBILE PHONE APP***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Buzzfoto
Profimedia, Buzzfoto

- Trudim se uvesti održivost u svoj ormar pa nosim vintage komade kad god stignem - objasnila je Anne Hathaway i pridružila se brojnim zvijezdama koje su i u odabiru odjevnih predmeta odlučile razmišljati ekološki. Jedna od predvodnica je i Emma Watson, koja je za premijere svojeg novog filma "Ljepotica i Zvijer" nosila isključivo komade od ekoloških i recikliranih materijala, a njezine outfite i sve detalje o njima možete vidjeti na Instagramu koji je otvorila samo zbog toga.

Linker
18. travanj 2024 07:57