Instagram
MODNI RECEPT

Antonija Blaće i Korana Gvozdić znaju kako nositi zahtjevne hlače ove sezone

Vrlo je jednostavan recept za besprijekoran look koji uključuje hlače s cvjetnim printom, barem u slučaju voditeljice Antonije Blaće i bivše manekenke i voditeljice Korane Gvozdić.

Njihovi lookovi su neodoljivo slični, iako na prvi pogled ne izgledaju tako. Obje su odabrale jedan upečatljiv komad i kombinirale ga s onim jednostavnijim i osnovnim odjevnim predmetima. Antonija Blaće odabrala je culottes model s cvjetnim printom koji podsjeća na suknju i kombinirala ga s jednostavnim crnim topom bez rukava te smeđim sandalama s blok petom.

Bivša manekenka Korana Gvozdić svoju je vitku liniju naglasila odabirom uskih bijelih hlača 'popunjenih' cvjetićima te bijelim blejzerom koji se veže u pojasu. Ona je s elegantnom kombinacijom također nosila sandale - doduše, u svjetlijoj nijansi te s tankim remenčićima.

Njihov modni recept najbolji je za kombinacije s bilo kojim statement modelom pa i s hlačama koje krasi cvjetni print. Jednobojni komadi, osobito u crnoj i bijeloj nijansi, odlično će se slagati s cvjetnim printom, dok se s modnim dodacima možete i poigrati pa umjesto zemljanih tonova, na sandalama nositi i upečatljivije nijanse poput žute, plave ili crvene - ovisno o boji cvijeća na hlačama.

H&M, 24,99 eura

H&M, 14,99 eura

Mango, 249,90 kn

Mango, 149,90 kn

Stradivarius, 149,90 kn

Stradivarius, 149,90 kn

Zara, 229,90 kn

Stradivarius, 229,90 kn

Linker
20. travanj 2024 02:16