Profimedia, AKM-GSI
Karlie Kloss

Baš ovako treba nositi kožnate hlače i crvene gležnjače

Čak i kad obavlja svoju građansku dužnost, manekenka Karlie Kloss sredi se od glave do pete i odlazak na sud iskoristi za fotografiranje - baš kao i kad snima kampanju.

Američka manekenka Karlie Kloss prošetala je njujorškim ulicama baš kao što je nekad šetala modnim pistama, a stajling koji je odabrala mnogima je privukao pozornost. Iako je se rijetko može vidjeti u javnosti, svaki put kad je fotografi "uhvate" je sređena od "glave do pete", a čest odabir joj je komad koji uvijek privuče pozornost - kožnate hlače.

Ovog puta je, za odlazak na sud gdje je bila članica porote, odabrala model modne kuće J Brand za koje treba izdvojiti oko 6500 kuna. Eleganciju je dodala s klasičnom crnom dolčevitom, a hit uzorak - onaj karirani - nosila je na kaputu brenda Alice+Olivia. Modna kuća koju je prije više od 15 godina osnovala dizajnerica Stacey Bendet osvojila ju je i sa zanimljivim dizajnom torbica, dok je čizmice pronašla u kolekciji dizajnera Stuarta Weitzmana.

EXCLUSIVE: Karlie Kloss steps out wearing a Long grey trench coat with a black turtleneck sweater and bright red boots, NYC.
16 Oct 2018, Image: 391323698, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Manekenka Karlie Kloss u New Yorku

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Model Karlie Kloss struts her stuff in a stylish Fall ensemble while running some solo errands in the Big Apple.

Pictured: Karlie Kloss



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 391338990, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
17. travanj 2024 12:25