Anja Alavanja
 Promo
ljetna atmosfera

Boja koja voli plavuše: Voditeljice odmjerile snage u vatrenim stajlinzima

U ambijentu marine Novi u Novom Vinodolskom poznata lica prisustvovala su modno-glazbenom događaju 'Najljepši event ovog ljeta' i uživali u pogledu na more i otvorenoj terasi uz bazen. Dvije dame istaknule su se crvenim modnim odabirima i pokupile poglede okupljenih.

Prošlogodišnja otvorenje Marine Novi obogatilo je ovaj grad na moru s još jednom destinacijom koja je sad poslužila kao kulisa ljetnih druženja i događaja. Sanja Doležal stigla je u pratnji 24-godišnjeg sina Luke, a pridružili su im se i Alka Vuica, Anja Alavanja, Dorian Elezović, Žarko Radić, Danijela Gračan, Josip Pivarić i Ana Miščević.

Vatrena crvena boja pokazala se kao pun pogodak za dvije dame koje su se odvažile na modne kombinacije u ovoj boji koju mnoge žene izbjegavaju upravo zbog upečatljivosti. Voditeljice i novinarke Ana Miščević i Anja Alavanja nisu pogriješile s crvenom, a pokazale su i da plavušama ova nijansa odlično pristaje.

Promo
Dorijan Elezovic i Ana Mišerić

Promo
Anja Alavanja

Iako su se odlučile na istu boju, nisu odabrale isti outfit već su ponudile dva različita stajlinga - romantični i poslovni, no oba s dozom elegancije. Crvena čipkana haljina širokog kroja koja seže iznad koljena bila je Anin izbor, dok se Anja odlučila na kombinaciju koja je ove sezone veliki hit - žensko odijelo koje čine hlače blago zvonolikih nogavica i sako s reverima. Kratki topić crne boje nadzirao se ispod sakoa koji je ležerno prebacila preko ramena. Mornarske kape bile su morski modni dodatak koji su svi uzvanici nosili, a voditeljice su svoje crvene kombinacije nosile uz modne dodatke crne i smeđe boje.

Uz modnu reviju brendova LoveMia i JL Store te Concept storea GloryBo, uzvanike je zabavljala Colonia te DJ Annie Who uz pratnju Tony T Saxa, a dašak glamura donio je i burlesque nastup.

Linker
20. travanj 2024 15:35