Mila Elegović
 Davor Matota
look za ukrasti kad je hladno

Bori se protiv zime na špici: Mila Elegović se cijela zabundala, ali i dalje izgleda damski

Za našu poznatu televizijsku i kazališnu glumicu nema zime jer u svojoj kolekciji ima nekoliko toplih bundi u kojima bez problema uživa u šetnji prošetati centrom Zagreba.

Niske temperature koje su se uvukle u glavni grad natjerale su poznate dame s naše scene da iz ormara izvade adute za zimu i pokažu ih na našim ulicama. Iako zabundana, glumica Mila Elegović i dalje je sređena tip-top, pa je na špici bila oličenje damskog stila.

Glumica koju na kazališnim daskama imamo prilike vidjeti u cabareu kazališta Moruzgva i satiričkog kazališta Kerempuh, "Preko veze" prošetala je u dva modela kaputa, onog kraćeg i dužeg kroja. Kratki model krznene bunde u konjak boji Mila je nosila uz visoke pete i suknju pencil kroja i shopper torbu crne boje. Poput šik Ruskinje, kombinaciju je upotpunila krznenom šubarom, modnim dodatkom koji se sve rijeđe nosi, no sa sobom nosi dozu glamura prošlih vremena.

Spica / Zagreb 26.11.2019. / foto: Maja Jurovic / Mila Elegovic
Maja Jurović
Mila Elegović

U drugoj kombinaciji glavu ulogu igrao je kaput koji seže do gležnjeva, u klasičnoj boji devine dlake. Nešto ležerniji stajling sastojao se od traperica i gležnjača na nisku petu. I ovaj kaput ukrašen je detaljima od krzna, no samo u gornjem dijelu u obliku čupave kapuljače, a ruke je zaštitila vječnim modnim dodatkom za zimu, kožnim rukavicama u crnoj boji.

Spica / Zagreb 30.11.2019. / foto: Davor Matota / Mila Elegovic
Davor Matota
Mila Elegović

Linker
15. travanj 2024 20:18