ZALJUBLJENA U ŠIVANJE

BOŽIĆNA BAJKA U DOMU DIZAJNERICE: S pet godina je prvi put primila iglu u ruke, a sada je za vas sašila predivnu mašnu za drvce. Pogledajte kako

Modna dizajnerica Elena Conjar Percl otkrila nam je kada se zaljubila u šivanje, kada je dobila svoju prvu šivaću mašinu i bi li voljela da njezina djevojčica nastavi njezinim koracima. Njih dvije su, samo za nas, zajedno izradile ukrase za bor, od kojih je najveća 'zvijezda' bila krasna crvena mašna.

Prvi put je iglu u ruke primila sa samo pet godina i već se tada zaljubila u šivanje, a jednaki interes za dizajn pokazuje i njezina kći pa je Elena Conjar Percl s oduševljenjem prihvatila zadatak da nam pokaže kako izraditi ukrase za bor. Ove godine ona je božićnu jelku okitila divnim crvenim mašnama za koje je koristila dva materijala, dok je glavna zvijezda bila velika mašna koju je uz crvenu krasila i zelena boja.

Pogledajte kako nastaje božićna bajka u njihovom domu, a s vama dijelimo i šablonu s kojom ćete bez puno muke sa Singericom napraviti ukras koji može vaš dom uljepšavati cijele godine, ne samo za Božić.

Malo je potrebno da se zaljubiš u šivanje. Osim što su funkcionalni, jednostavni i neodoljivi modele SINGER SIMPLE 3210, TRADITION 2259 i TALENT 3321 od 06.11. do 31.12.2019. ili do isteka zalihe, možeš pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 1.399,00 kn (model SIMPLE 3210), 1.599,00 kn (model TRADITION 2259) i 1.999,00 kn (model TALENT 3321). Ne propustite jedinstvenu priliku i kupite sada Singer šivaču mašinu kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: Emmezeta, Elipso, SINGER Hrvatska, eKupi. Pri kupnji ova tri modela šivačih mašina Singer vam na poklon daruje i knjigu "Šivanje, prepravljanje i krpanje". Dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Linker
15. travanj 2024 15:47