Bojan Zibar/Zvonimir Ferina /
HIT SEZONE

Branka Krstulović zasjenila druge misice: Mini haljina i čizme koje ne bi svatko odabrao

Među bivšim misicama svojim se stajlingom istaknula Branka Krstulović: mini haljina i čizme do koljena sa životinjskim uzorkom zasjenile su sve ostale outfite.

Prije 25 godina je proglašena najljepšom Hrvaticom, ali Branka Krstulović (43) i danas osvaja poglede gdje god da se pojavi. Bivša misica stigla je na otvaranje 15. Oscar revije u Cinestaru i svojom jednostavnom kombinacijom se uspjela istaknuti. Posebno kratka crna sako-haljina ne bi bila toliko primijećena da je nije uskladila s čizmama koje ne bi svatko odabrao. Životinjski print bio je pravi hit sezone, a umjesto zmijskog uzorka koji je dominirao gležnjačama i čizmama, Branka je odabrala leopard print koji smo ipak češće mogli viđati na kaputima, košuljama i suknjama.

Bojan Zibar/Zvonimir Ferina /

Od svih bivših misica, Branka je odabrala najodvažniji stajling: Lejla Filipović nosila je midi cvjetnu suknju u kombinaciji s crnom dolčevitom, dok je Vanja Rupena nosila jednostavnu crnu, midi haljinu. Bivše misice, uz ostale uzvanike, stigle su na premijeru filma "Čovjek iz sjene", ali i na modni performans kojim je obilježeno 20 godina modne agencije Talia Model, Tihane Harapin-Zalepugin.

Linker
16. travanj 2024 18:00