Profimedia, TEMP Rex Features
sofisticirana u izlasku

Cipele i torbica Sofije Vergare bili su magnet za poglede

Kolumbijsko-američka glumica igrala je na sigurno i odabrala nepogrešivu modnu kombinaciju za večernji izlazak u Los Angelesu.

Zvijezda serije ‘Moderna obitelj’, 46-godišnja Sofia Vergara, odazvala se na poziv na svečanu večeru koju je u Los Angelesu organizirao slavni dizajner Michael Kors, a u čast glumici Kate Hudson koja je prije mjesec dana rodila kćerkicu Rani.

Sofia Vergara nosila je klasično žensko odijelo kakvo niti jedna modno osviještena dama ove jeseni ne smije propustiti imati u ormaru. Za moderniji izgled ovog klasika na Sofiji pobrinuo se donji porub hlača, koji se malčice uzdizao u faldicama. Osim odijela, u ormarima i cipelarima ove sezone prevladava životinjski uzorak, a lijepa Kolumbijka prigrlila ga je objeručke. Znalački ga je i sofisticirano uklopila uz ovaj crni outfit, u obliku zebrastih sandala s platformom i torbice srednje veličine na dugačkom remenu.

Svi ovi komadi outfita dolaze iz istog butika i nose isti potpis - Michael Kors. Time je Vergara podržala slavnog američkog dizajnera kojemu je misao vodila tijekom gradnje modnog carstva bila 'luksuz dostupan svima'. Enormnu zaradu zahvaljuje osobito svojim torbicama koje su cijenom bile dostupne čak i američkom srednjem sloju, a potom se trend proširio i na ostatak svijeta te danas i na našim ulicama sve vrvi od modnih fetiša s ovim potpisom.

Sofia Vergara
Michael Kors x Kate Hudson dinner, Inside, Los Angeles, USA - 07 Nov 2018, Image: 394711458, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

U razgovoru za ovotjedno izdanje magazina People, Vergara se raspričala osobito o suprugu Joeu Manganiellu. Priznala je da se na prvi pogled u njega zaljubila zbog izgleda, ali da je poslije otkrivala do koje je mjere inteligentan.

'On tako dobro izgleda, on je toliko muževan, ali s druge strane, toliko zna o svemu... Biti s nekim takvim, s nekim tko je toliko intelektualan i inteligentan - jer je on poput pravog štrebera - nešto je posebno, nešto što se teško pronalazi i ja volim tu njegovu crtu', nahvalila je glumica supruga.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Sofia Vergara and her husband Joe Manganiello were spotted dining out together at Mr. Chow restaurant in Beverly Hills. Sofia'a son Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara was also seen enjoying the dinner outing with them.

Pictured: Sofia Vergara, Joe Manganiello

BACKGRID USA 16 OCTOBER 2018, Image: 391466885, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
16. travanj 2024 15:45