Meghan kao da je sišla s modnog časopisa
 Profimedia, Press Association
nestaju sumanuto

Cipele kakve je Meghan Markle nosila nakon vjenčanja još se mogu kupiti online

Harry i Meghan prvi put su se u javnosti kao supružnici pojavili tri dana nakon vjenčanja, kada je o njihovu bajkovitom danu, a osobito Meghaninoj modi i ljepoti, još brujao cijeli svijet. Kad su pomodarke ugledale njezine cipele koje je nosila taj dan, zavladao je stampedo - sve su ih željele imati te su neki brojevi na webu nestali u roku nekoliko sati, dok nekih još uvijek ima no brzo se prodaju...

Vojvotkinja od Sussexa ponosno je stajala pokraj svog supruga Harryja na velikom slavlju u povodu sedamdesetog rođendana princa Charlesa. Slavilo se samo tri dana nakon vjenčanja 19. svibnja, te je to bilo njezino prvo javno pojavljivanje kao članice kraljevske obitelji, kada su sve oči Britanije, ali i mnogo šire, skenirale svaki djelić nje, njezinog stajlinga, osobnosti.

Za tu je priliku odjenula haljinu bež nijanse, brenda Goat s prozirnim rukavima, te šešir u istoj nijansi, no cipele su izazvale pravi kaos. U trenutku kad ih je Meghan Markle taj prvi put obula, salonke s potpisom Tamara Mellon, modela Siren, srušile su stranicu online dućana brenda.

Neki su brojevi, provjerili smo, ipak još dostupni, a za ostale postoji lista čekanja koja svakodnevno raste, jer su iz Mellona poručili da primaju narudžbe koje će pokušati zadovoljiti s 15. kolovozom.

Cijena im je 450 dolara, odnosno oko 2.850 kuna, a kupiti se mogu ovdje.

tamaramellon.com

The Duke and Duchess of Sussex at a garden party at Buckingham Palace in London which they are attending as their first royal engagement as a married couple., Image: 372603459, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Meghan i Harry prvi zadatak kao supružnici

Linker
25. travanj 2024 18:08