Diane Kruger
 Splash News
ODLIČAN DODATAK

Crvena torbica i točkasta haljina bile su dobitna kombinacija, ali svi su gledali u njezine vrtoglave štikle

Šik stajling upotpunila je upečatljivim štiklama – vrtoglava potpetica i crveni potplat znak su da se radi o modelu iz kolekcije jednog od najpoznatijih dizajnera obuće.

Njemačka glumica Diane Kruger (41), zvijezda filma "In The Fade" koji je nominiran za nagradu Zlatni globus, privlačila je pozornost u upečatljivoj haljini dizajnera Jasona Wua, ali svima su "za oko zapele" cipele. Naime, bijelu haljinu s crnim točkicama glumica je odlučila malo "začiniti". Iako je odabrala kaput u crnoj boji, kombinaciju je razigrala crvenom torbicom sa zlatnim lancem i žutim cipelama koje je bilo nemoguće ne primijetiti.

New York, NY  - Diane Kruger keeps it chic at 'Good Morning America.' The actress looks fashionable in a spotted wrap dress on the way back to her hotel.

Pictured: Diane Kruger



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 357946933, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Vrtoglava potpetica i crveni potplat jasno su davali do znanja da se radi o štiklama legendarnog dizajnera Christiana Louboutina čije modele njemačka glumica jednostavno obožava. U svojoj kolekciji ima sve - od srebrnih do klasičnih crnih, a ove je zime dodala i sock boot model, odnosno gležnjače nalik čarapama. Iako su ove godine crvene bile hit, ona je odabrala Louboutin par koji se crveni samo s donje strane.

Felipe Ramales / Splash News

Linker
15. travanj 2024 21:22