Getty Images
Elegancija na vrhuncu

Dama koja poštuje tradiciju: O uskršnjem izdanju Melanije Trump još dugo će se pričati

Iako je obično kritiziraju, korisnici društvenih mreža za promjenu su pohvalili Melanijin outfit u kojem je na najveći kršćanski blagdan snimila video za najmlađe.

Američka prva dama Melania Trump uvijek se trudi izgledati elegantno i profinjeno pa čak i kada je u izolaciji. Kako je tradicionalnu uskršnju igru "Egg Roll", koja okuplja obitelji iz cijele zemlje na travnjaku Bijele kuće, morala otkazati zbog pandemije koronavirusa, Melania je umjesto nje pripremila video u kojem najmlađima čita uskršnju priču "The Little Rabbit".

Supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa za ovu je posebnu prigodu isfurala zelenu boju od glave do pete i tako ponovno pokazala svoj istančan ukus za modu.

Midi haljinu s džepovima i kragnom u špic u struku je stegnula širokim zelenim remenom, a na nogama je imala model cipela koje najviše voli nositi - salonke na visoku potpeticu.

Midi haljine još uvijek su poželjan komad u svakodnevnim stajlinzima, baš kao i široko remenje koje se ove sezone vratilo u punom jeku. Možete ga, poput Melanije, kombinirati s midi haljinama, ali i s tunikama i košuljama, primjerice, za kućni dejt s dragim.

"Nadam ste da ste lijepo proslavili ovaj poseban blagdan. Pazite na sebe i druge i Sretan Uskrs", na kraju je poručila Melania. Iako je inače najčešće kritiziraju, korisnici društvenih mreža sada su bili oduševljeni Melanijinim outfitom, kao i nastupom, rekavši da ima vrlo umirujuć glas te je "jedina autentična osoba u cijeloj Bijeloj kući".

I ona nosi masku

Nekoliko dana prije, prva dama je snimila video u kojem promovira nošenje zaštitnih maski, nakon čega je na Twitteru objavila i svoju fotografiju s maskom. Kako njezin suprug odbija nositi masku, Melania je prva članica Bijele kuće koja je javno podržala ovu mjeru.

"Zapamtite, to ne zamjenjuje socijalno distanciranje. To je samo još jedna mjera kako bismo bili sigurniji", naglasila je u videu.

Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 00:52