Davor Matota/ CROPIX
Kao da su se dogovorile

Dame u ružičastom: Svi su na špici gledali u njihove haljine, ali veći su hit bile cipele

Olja Vori i Matija Vuica uvijek zaokupe pažnju naših fotografa i to zbog osebujnog modnog stila. Ni ovoga puta nisu razočarale, posebice modnim detaljima bez kojih njihovi stajlinzi ne bi toliko oduševili.

Iako su se mnogi oprostili s ljetom još krajem kolovoza, ono što uvijek ne posustaje, barem ako je suditi po temperaturi i veselim modnim kombinacijama na špici. Centar Zagreba vrvjeo je od ljudi, no najviše pažnje privlačile su dvije dame koje su poznate po osebujnom modnom stilu.

U svom stilu

Riječ je o dizajnerici Matiji Vuici i Olji Vori, supruzi rukometaša Igora Vorija. Obje dame često viđamo na zagrebačkoj špici, a ovoga puta su se njome prošetale u sličnoj nijansi haljine koje su spojile s neočekivanim komadom.

Davor Matota / CROPIX
Matija Vuica na špici u šetnji sa svojim dugogodišnjim partnerom Juricom Popovićem.

Matija je na špicu došla u društvu dugogodišnjeg partnera Jurice Popovića kojeg je držala pod ruku, a našim je fotografima spretno pozirala.

Još od djetinjstva prepravljala je haljine koje je kupovala u second hand dućanima i prilagođavala ih vlastitom ukusu. Nikada nije robovala trendovima već je "spajala nespojivo" i uvijek se trudila biti drugačija.

Davor Matota / CROPIX
Pravi hit na Matiji bile su cipele ukrašene perlicama, poslaganim u obliku cvijeta.

Ružičasta haljina radila je privlačan kontrast s njezinom crnom kosom koju godinama održava, a zanimljivim detaljem u obliku konopa u istoj boji stegnula ju je u struku. No, Matija ne bi bila Matija da cijeli look ne začini nečim posebnim, u ovom slučaju baby ružičastim sandalama na petu s perlicama u obliku cvijeća, smeđom torbom od bambusa i srcolikim sunčanim naočalama.

Volani i uzorci

Za Oljom Vori se malo tko nije okrenuo. Kao što je i sama mnogo puta rekla, voli se srediti kada ide u grad, makar samo prošetala centrom.

Davor Matota / CROPIX
Olja obožava voluminozne komade, što je dokazala mnogo puta.

Ružičasta haljina s velikim volanima, prorezom i sitnim uzorkom na šarene "mrljice" bila je kao stvorena za đir po gradu, a kako bi još začinila ovu atraktivnu haljinu, obukla je zelene sandale na vezanje.

Zeleno i ružičasto? Uvijek i svugdje!

Od dodataka tu je bila još i bijela torba koju je ležerno nosila na zapešću, njezine poznate okrugle sunčane naočale, sat i naušnice. Naravno, nije izostavila ni plavo-ljubičasti lak za nokte i ruž u boji haljine.

Olja je uz veliku podršku supruga, s kojim je već 13 godina u braku, magistrirala međunarodne odnose i diplomaciju te dobila titulu mag.rel.int. S fanovima je podijelila tri fotografije na kojima pozira s velikim buketom koji joj je darovao suprug.

Čitajte i:

Tri trenda jednim udarcem: Ispod duge Olja Vori odigrala modnu igru za čistu peticu

Olja Vori zagrebačku špicu zamijenila splitskom: Već mjesecima fura isti hit komad godine

Olja Vori na špicu donijela zaboravljeni komad: Odolijeva vremenu, ide na sve, ali ga zaista premalo nosimo

'Zaglušujuća tišina dugo je bila svakodnevica, ali u tišini najbolje čuješ'

Nema tko je nije primijetio! Matija Vuica podizala obrve na zagrebačkoj špici - zbog jedne torbice!

Matija Vuica uvijek ima 'as' u rukavu: Nitko nije ni slutio što se krije na njezinu sakou

Linker
16. travanj 2024 12:21