TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
ma tko bi joj dao 56!

Demi Moore u 'it' kombinezonu s puf rukavima, pronašli smo ga i u traper inačici

Demi Moore i njezina 28-godišnja kći Scout Willis, prijateljice i najveća životna podrška jedna drugoj, provele su sunčan jesenski dan u šopingu po Los Angelesu, a nama je za oko zapeo osobito stajling slavne mame. Puf rukavi, dvije faldice na struku i dužina malo iznad gležnja - sve po posljednjim zakonima mode!

Demi Moore u fokusu je javnosti već tjednima jer je 26. rujna u prodaju krenula njezina autobiografija "Inside Out" i mnogo je toga iznenadilo javnost. Progovorila je, naime, o mnogim teškim trenucima, od djetinjstva pa sve do braka s Bruceom Willisom i Ashtonom Kutcherom, pa i problematičnom odnosu s kćerima u prošlosti.

Sada, kad se suočila s mnogim vlastitim demonima, između promocija knjige krade vrijeme upravo za druženje s kćerima, a ovog je tjedna jedan dan posvetila svojoj Scout, srednjoj od tri kćeri. Demi Moore je u šetnju s kćeri u trendi kombinezonu boje pijeska i s potpisom brenda Sea izgledala vrlo mladoliko, doista, teško bi joj netko dao 56 godina.

Ovaj njezin kombinezon košta oko 527 eura odnosno oko 4000 kuna, a mi smo iskopali identičan u traper inačici.

10/14/2019 EXCLUSIVE: Demi Moore is pictured stepping out for a bit of shopping with daughter, Scout Willis in Los Angeles. Moore, 56 wore a brown jumpsuit paired with white trainers. Scout, 28, was dressed in a torn sweater, denim dress, and flats., Image: 476931866, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Demi je nosila i skupocjenu torbicu Sain Laurent. Kad je riječ o cipelama, opet se odlučila za nešto što danas nose gotovo sve cure po gradu - bijele, kožnate tenisice Adidas.

Scout je izgledala vrlo opušteno u traper haljini koja seže do pola listova, smeđoj vestici i zelenim i bež balerinkama, a svaku je monotoniju outfita razbila crvenom torbicom koju je nosila na dugačkom remenu.

Matchesfashion.com

Linker
19. travanj 2024 04:22